Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

blazeyblaze 20-12-08 07:07

Re: Polo GTI vs...

tu vezi cum vorbesti ca iar ti s-au ridicat gradele....fix la modul tau de exprimare ma refeream si atat...mi se rupe mie in paispe de motorasul tau 2.0 tfsi...joc de glezne

naka66vio 20-12-08 07:09

vai vai vai ce profiti u de rolul tau de moderator.revinoto cu picioarele pe pamant si fix am inchieiat.grade nu am .cred ca suntem oameni nu colonei de militie.eu am lansdat o provocare atat nu stiu ce vrei u.bafta

blazeyblaze 20-12-08 07:11

eu vreau sa vad ca ati invatat ca nu e necesar sa dai cu bocancii cand vorbesti cu cineva...chiar daca lansezi o provocare

naka66vio 20-12-08 07:13

ok . o lansez de data asta frumos kiar daca poate nu este lokul aici.provoc orice tfsi cu cod bwa skoda sau leon fr facut de master tuner oricand si oriunde cu condita sa se recunoasca ca cel care invinge e cel mai bun.e ok asa?

blazeyblaze 20-12-08 07:14

e super. nota 10!

TIGER Cupra/GTC 20-12-08 08:59

sal,colegu cu octavia,poate te ajut eu sa te dai cu un seat leon cupra 1,8t(garrett),dar dupa sarbatori,k momentan e in rodaj(are pistoane ,biele forjate),facut la mastertuner integral soft si hard

BuzzYBalL 20-12-08 16:12

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1932288)
sal,colegu cu octavia,poate te ajut eu sa te dai cu un seat leon cupra 1,8t(garrett),dar dupa sarbatori,k momentan e in rodaj(are pistoane ,biele forjate),facut la mastertuner integral soft si hard

waw ce misto :)

Zyx 20-12-08 16:44

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1932221)
ok . o lansez de data asta frumos kiar daca poate nu este lokul aici.provoc orice tfsi cu cod bwa skoda sau leon fr facut de master tuner oricand si oriunde cu condita sa se recunoasca ca cel care invinge e cel mai bun.e ok asa?

Poti foarte simplu sa faci un topic nou din care sa se inteleaga ceea ce vrei tu. E clar ca vei avea mai mult succes in felul asta decat asa cum faci aici. Bine, asta daca intr-adevar vrei asta.
Quote:

Iar dai dovada de fair-play, ca si cu mine. Citeste pe paginile anterioare! Sincer, nu stiu de ce mai intri pe forum. Ar trebui sa provoci Cupra-uri si ED30-uri cu soft, asta dupa mine. Si nu numai...
Ura si la multi ani!

naka66vio 20-12-08 18:52

pai a provocat si cupre si ghiciti ce a facut

Achim 21-12-08 15:29

Quote:

seat leon cupra 1,8t(garrett)

"garrett" ?! adik?! :rolleyes2:oops:

Nautilus 21-12-08 16:59

"Adik" are turbo Garrett GT2860, ceea ce dealtfel scria cu o pagina mai in urma :)

GT2860 + 1.8T = multi ponei :lol:

~Nautilus

yoda 21-12-08 18:10

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1932204)
yoda pe unde mai este skoda ta sa cea mai tare skoda facuta de master tuner ca vreu sa iti dau o corectie tie sau celui mai tare tfsi cu cod bwa sau alt cod de 200cp stok ca sa numai existe discutii despre asa ceva si sa numai zici caai avut vreodata cea mai atre skoda care a fost cea mai tare doar in kintea ta acum sau niciodata pe strada astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

c0a1e ai luat-o razna rau!te-ai trezit acum?unde erai acum ceva timp?!aaaaa am uitat te batea un diesel!shoot yourself!

p.s.scuze Zyxule de offtopic dar domnu de espana vrea sa-si arate caii aiurea

naka66vio 21-12-08 19:07

acum ceva timp masina era stok aproape.eu am intrebat daca au la mastertuner ceva pt mine ca stiu ca au destule skode facute.ce nu e ok?scuze de offtopik.numai zic nimik

Achim 22-12-08 03:32

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 1934759)
"Adik" are turbo Garrett GT2860, ceea ce dealtfel scria cu o pagina mai in urma :)

GT2860 + 1.8T = multi ponei :lol:

~Nautilus

merci de lamurire... vroiam doar sa stiu ce GT ;)

bogdan_wrc 22-12-08 07:42

achime n-ai tu treaba cu ventilatoare din alea :P de aia nu stii ce inseamna.
:)

zyx, ai mai facut ceva la masina?

All times are GMT +2. The time now is 02:33.

- Copyright 2026 4Tuning