![]() |
Re: Polo GTI vs...
tu vezi cum vorbesti ca iar ti s-au ridicat gradele....fix la modul tau de exprimare ma refeream si atat...mi se rupe mie in paispe de motorasul tau 2.0 tfsi...joc de glezne
|
vai vai vai ce profiti u de rolul tau de moderator.revinoto cu picioarele pe pamant si fix am inchieiat.grade nu am .cred ca suntem oameni nu colonei de militie.eu am lansdat o provocare atat nu stiu ce vrei u.bafta
|
eu vreau sa vad ca ati invatat ca nu e necesar sa dai cu bocancii cand vorbesti cu cineva...chiar daca lansezi o provocare
|
ok . o lansez de data asta frumos kiar daca poate nu este lokul aici.provoc orice tfsi cu cod bwa skoda sau leon fr facut de master tuner oricand si oriunde cu condita sa se recunoasca ca cel care invinge e cel mai bun.e ok asa?
|
e super. nota 10!
|
sal,colegu cu octavia,poate te ajut eu sa te dai cu un seat leon cupra 1,8t(garrett),dar dupa sarbatori,k momentan e in rodaj(are pistoane ,biele forjate),facut la mastertuner integral soft si hard
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ura si la multi ani! |
pai a provocat si cupre si ghiciti ce a facut
|
Quote:
|
"Adik" are turbo Garrett GT2860, ceea ce dealtfel scria cu o pagina mai in urma :)
GT2860 + 1.8T = multi ponei :lol: ~Nautilus |
Quote:
p.s.scuze Zyxule de offtopic dar domnu de espana vrea sa-si arate caii aiurea |
acum ceva timp masina era stok aproape.eu am intrebat daca au la mastertuner ceva pt mine ca stiu ca au destule skode facute.ce nu e ok?scuze de offtopik.numai zic nimik
|
Quote:
|
achime n-ai tu treaba cu ventilatoare din alea :P de aia nu stii ce inseamna.
:) zyx, ai mai facut ceva la masina? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning