![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
aaa scuze mai era unu 1,6 turbo dar baiatul ala era mai plin de el decat cei cu ursi turbo nissan sau etc da imi cer scuze!
|
https://www.youtube.com/watch?v=eP9suQLRhWk
s2000 vs corsa https://www.youtube.com/watch?v=2MhHHIVL3NM 1.9 tdi vs corsa |
tdi-ul are i-ul rosu sau si d-ul ? :)
|
Quote:
|
Pe mine unul m-ati convins, vand buda asta de Honda si-mi fac o corsa A cu motor de Golf TDI, poate ma scoate din anonimat...sincer merita...decat sa o tot fatai prin oras si ma bucur de masina, sa consum si benzina mai bine o tin un timp sub prelata...dar macar o sa fiu mandru si fericit chiar si 5 minute...iar de fiecare data cand am sa o privesc(superba silueta) o sa-mi umple sufletul de mandrie si bucurie ca am o masina dupa care intoarce toata lumea capul...chiar si sub prelata...
asta asa ca sa te mai p.. si c... pe honda... |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=TuI7o...eature=related |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai ramane ceva de spus ,multi din cei ce scriu pe forumul asta nici macar nu au detinut oricare din motoarele din versus,macar acum poate inteleg ca decat ca mancati c.... cu cele doua maini cu care scrieti pe tastatura mai bine ramaneti la citit,Basul a venit mereu cu dovada clara ,filme ,martori dar sunteti cate unii asa legati la minte si impatimit de marca ce o conduceti incat nu mai realizati ce scrieti si vorbiti doar sa apareti pe forum.
Cand am zis ca cu astra sfi am batut delsol de 160 cp a aprarut unul sa zica ca nu era de 160 ca doar el este "proprietarul"si stie ...ca am batut civick20 la 3 masini iar ca una ca alta ,cu prelude la fel ,de vr6 nu zic am batut cateva la distanta de peste 2 masini ,cu gti abf nu am gasit niciunul sa ma dau dar nu avea oricum rost,k20 pe masina usoara nu am gasit decat pe civicul din 2010,dar oricum masina mea e departe de a lui Basu ,eu ma duc cu ea la munca nu la la curse. Felicitari inca o data Bogdane ,si sper ca esti multumit de slikuri, Cu stima ,Alin WRC |
Quote:
|
Quote:
Chiar au venit destul de multe persoane pe la mine la masina si nu tin minte sa fi tratat pe cineva cumva in mod voit urat. Acum daca m-oi fi prins tu cand eram nervos sau sictirit de la soare si foame .... e usor sa vii in plimbare si sa arati cu degetul. In alta ordine de idei esti prima persoana care imi zica ca sunt arogant ... imi imaginez ca nu a ales toata lumea in afara de tine, sa taca din gura. :lol: |
Scuze vor aparea mereu ,nu stiu daca a folosit slikurile dar cred ca da ,eu doar i le-am dat si l-am pus sa imi promita ca bate s2000 ul cand ne-am vazut acum o luna si ceva cand am fost eu in tara,daca batea s2000 ul cu o bara mai puteam zice una alta dar din cate am inteles a fost ceva diferenta ...
Pacat chiar imi doream o honda s2000 ,dar acum visez la o corsa a LET. C20XE POWER!!! |
Quote:
dc la s1, s2, ap1 hondele sunt mereu pe primele trepte ale podiumului? (nu vb de tulcea unde abia au fost cateva honde) vorbesc in partea de vest "arad,ungaria" |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning