Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Oltcit vs. Dacia (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2368-oltcit-vs-dacia.html)

M_I_H_A_I 24-02-05 20:42

haha ce penal!!!!!
daca oltcitul cu cei 60 de cai ai lui si cu acceleratia sa la vale sau cum o fi 13 sec e o masina sport inseamna un golf gti e un dragster nu?
mai fratilor nici una dintre ele nici dacia nici oltcitul nu pot fi numite masini, da' sa o ascociezi pe una dintre ele cu notiunea \"sport\".
reveniti cu picioarele pe pamant si incercati sa nu transformati aceasta disputa in ceva personal...

Gabi 24-02-05 20:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"M_I_H_A_I\"
daca oltcitul cu cei 60 de cai ai lui si cu acceleratia sa la vale sau cum o fi 13 sec [...]

Presupun ca nu stii ce se poate scoate dintr-un Oltcit. De fapt... sunt sigur ca NU STII!!!

Da, exista si Dacii periculoase, gen SGM, KWX, dar oare stii tu, M_I_H_A_I, cat de bine trage un Oltcit? Daca nu stii, te rog sa dai o raita prin Galeria foto a site-ului si vezi filmele de la Craiova si Alexandria. Poate ai sa-ti schimbi parerea, dar nu m-ar mira sa nu se intample miracolul asta.

:wink:

pauladrian 24-02-05 21:44

Re:

[quote=\"M_I_H_A_I\"]haha ce penal!!!!!
daca oltcitul cu cei 60 de cai ai lui si cu acceleratia sa la vale sau cum o fi 13 sec e o masina sport inseamna un golf gti e un dragster nu?

domnule mihai vad ca vii la fel cu afirmatii gen (sport).te rog citeste titlul topicului apoi intri si poti posta parerea ta,dar cu argumente si la subiectul topicului. :roll:
nu o lua in nume de rau dar ultima pagina ai vazut cum arata si nu are rost sa o lungim.
eu zic sa revenim scurt si la subiect.

bogdanlascu 24-02-05 22:49

sa revenim la topic OLTCIT THE BEST si off topic FORTZA STEAUA,apropo daca dacia este asa masina buna de ce sgm ,kwx ,dacia lu'Sebastian ,etc ,nu au motorul de dacie original??? cu carb monogaura cu chiuloasa de dacie obosita etc ,de ce?

SEBASTIAN 25-02-05 00:31

L E G A L R A C I N G

Dacia mea era cu adminie monogaura cum vad scris pe aici.Carbotronic.

CATALIN LCL 25-02-05 09:33

Nu stiu de ce au afirmat unii dintre voi ca mai multe pagini anterioare au fost offtopic?\"Versusul\" a avut loc atat pe criterii tehnico-stiintifice,prin compararea celor doua marci,cat si pe criterii musclo-mardeala,intre posesorii si simpatizantii respectivelor marci :!: In concluzie \"versus 100%\" :D

M_I_H_A_I 25-02-05 10:21

nu am nici o intentie sa fiu offtopic sau sa jignesc aici, dar in prima pagina a topicului scrie:
Quote:

SpeedeR: trebuia mentionat ca, atunci cand se face comparatia, sa se compare Oltcit si Dacia STOCK
Quote:

normal... oltcit stock vs. dacia stock... Comparati performantele,fiabilitatea,etc....
deci nu ne referim la posibilitati de tuning (la tuning exterior e clar ca olticul detine suprematia)
eu am fost doar deranjat de faptul ca oltcitul este numit o masina sport, vreau sa va sustineti parerea cu argumente, dar sa nu spuneti ca e sport pt. ca e in 2 usi. si trabantul e in 2 usi, atunci si el e sport.
deci aici nu tin partea nici oltcitului nici daciei pentru ca fiecare are plusuri si minusuri dar nici una nu este o masina buna.
sper ca v-am lamurit ca vreau sa port o discutie normala, nu sa lansez atacuri jignitoare.

CATALIN LCL 25-02-05 11:58

Chit ca-i Oltcitul sport sau nu,eu am mai spus-o:mi se pare un pic cam aiurea sa compari doua turisme cu nr. de usi diferit,mai ales cand aduci in discutie confortul!E clar ca la o masina cu doua usi este afectat atat confortul ocupantilor locurilor din spate cat si a celor din fata care sunt nevoiti(in special cel din dreapta) sa se dea jos la fiecare urcare sau coborare a unui pasager din/in spate.In momentul in care veti compara Oltcitul cu Dacia sport veti vedea ca la un confort aprox. egal(eu sustin in continuare ca in Oltcit se sta mai bine!) la capitolul \"carat\" ceva in Dacie nu o sa poti baga mai nimic pe cand in Oltcit prin rabatarea banchetei si avantajul celei de a 3-a usi si al caroseriei in 2 vol. vei putea duce si ceva mult mai voluminos.

pauladrian 25-02-05 15:43

da ai dreptate deci inca un plus pentru oltcit :wink:

SPORT 25-02-05 18:43

Re:

Laurentiu:Stau si ma intreb daca ai vazut vreo data un oras sau numai din capatul bariereP.S. Invata intii sa te comporti civilizat, apoi sa scrii si dupa ce le faci pe astea, intra si tu in rind cu oamenii.[/quote].......... ASA este la moldoveni ,bariera la fiecare intrare-iesire dintr-un oras,dar de ce sa nu mai invadati dobrogea ? :lol: DACIA RULZ :idea:

Gabi 25-02-05 18:48

Sport: tu chiar ai de cand s-o dai inainte, precum calu', nu? Chiar nu vezi ca se incearca revenirea la topic si tu nu faci altceva decat s-o tii p'a ta?

SPORT 25-02-05 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Sport: tu chiar ai de cand s-o dai inainte, precum calu', nu? Chiar nu vezi ca se incearca revenirea la topic si tu nu faci altceva decat s-o tii p'a ta?

dai cu praf de mers :P

Gabi 25-02-05 19:17

Sport, scuza-ma ca-ti spun, da' esti irecuperabil.

Tu esti in stare sa aduci un argument solid care sa sustina Dacia, asta fara injurii, amenintari, glume de tomberon si alte chestii care-ti sunt caracteristice ?

Psycho 25-02-05 19:23

presimt un ban ... sport .. stai kalm nu t mai agita ... nu am citit nimik din ce s`a scris pana aci dar vad .. k lumea ... se cam ia d tine fii calm ...

SPORT 25-02-05 19:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Sport, scuza-ma ca-ti spun, da' esti irecuperabil.

Tu esti in stare sa aduci un argument solid care sa sustina Dacia, asta fara injurii, amenintari, glume de tomberon si alte chestii care-ti sunt caracteristice ?

daca citesti cateva pagini in urma am scris o groaza :roll: si acest topic trebuie inchis caci deja se da in vrajeala.

All times are GMT +2. The time now is 03:26.

- Copyright 2026 4Tuning