![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Nu-i place sa se laude :lol:
|
5 Attachment(s)
Nu am nimic personal cu tine dar de cand ai deschis topicul nu prea ai facut nimic la masina!
Sincer nici eu nu prea am timp de ea dar macar nu o incarc cu porcarii de huse si pleoape din targuri auto! Mai bine strangeai banii aia , ii dadeai o culoarea frumoasa , un albastru mai frumos de r32, jante, o reglabila , poate si un bot de bora (dezmembrarile sunt pline) ...si te aprecia lumea mai mult decat acum la "modificarile" care le faci... Scapa de pleoape , de husa...incepe cu un joey la faruri daca nu ai finante de altceva...mai intra si tu pe un vwvortex.... Inspira-te si tu din ceva mai frumos ca fiecare la randul lui s-a inspirat! Sper sa retii ceva din postul meu si sarbatori fericite ! |
Quote:
Salut, :) prietene in toamna lui 2012 am facut destule pe masina ... poate nu ai urmarit posturile......daca ai citi in spate cu cateva pagini o sa afli raspunsurile. la intrebarile suspecte ! Bun. partea 2. astept primavara - mai degraba VARA sa montez pe ea toate ce am mentionat (bara fata-Faruri angel eye cu lupe, proiectoare om look - eleron - si pe langa astea sa-mi fac jantele asa cum scrie cartea. si sa-mi iau 4 gume R17) restu ramane de vazut La multi ani si multa sanatate in 2013 |
Quote:
ai spus ca o sa montezi bara fata-Faruri angel eye cu lupe, proiectoare om look, pt niste semnale in bandou montezi o bara intreaga? faruri angel eyes, urat, e bmw? vezi ca exista si faruri cu lupa pt golf4 fara angel, proiectoare oem look? nu exista asa ceva, golf4/bora au proiectoare oem DOAR in far, iar farurile care ti le-ai luat tu cu lupa si angel eyes ar trebuie sa aibe si proiectoare, o lupa mai mica acolo :rolleyes2 ma rog... e masina ta... bafta la stricat placutul ei astect stock siiii... sarbaUtori fericite ;) |
schimb bara pt ca ce-a de pe masina este sparta ! farurile care le am, au proiectoare pe lupe/ :P printre altele, astept vara
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am reluat din nou treaba cu distantierele
mi-am achizitionat 2 distantiere 20 mm bucata 10 prezoane lungi de la motor vip |
6 Attachment(s)
din nou mi-am achizitionat
distantiere 20 mm noi Prezoane noi Lungi de la motor Vip Poze. |
6 Attachment(s)
am achizitionat recent 2 distantiere 20 mm
si 10 prezoane lungi de la motor vip ceva poze recente |
rog un moderator sa-mi stearga dublu post. sa blocat .... multumesc.
|
am o nelamurire jantele de vara acuma nu am posibilitatea sa le polishez ...\
sa le las culoarea cum sunt, sau sa le revopsesc pe gri ? ce parere aveti ? Ps: cu ceva pagini in urma am poze cu jantele santa monica R17 |
vopsestele! parerea mea:D te pot ajuta sa ti le vopseasca cineva:rolleyes2
|
ms buju-le dar mi-am luat si eu echipament de vopsire... am tot arsenalu
o sa le pregatesc cat de repede de vopsire le fac gri complect. si trebuie sa-m iau 4 cauciucuri . din ce data pot pune rotile de vara? din 1 martie? |
Quote:
|
am eu gume de vanzare cu garda de 50 r17 dar nu stiu latimea in concret care este
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning