![]() |
Re: AUDI A4 B5
treaba merge cam incet din cauza serviciului......
dar si asa azi am terminat de remontat tubul de bass, am instalat cd player, care merge super bine, ne-am facut o idee cum vine prins stergatorul si stropitorile de parbriz, urmand ca maine sa rezolv cu injectoarele si sa le montez, dupa care sa montez si stergatorul si stropitorile daca mai este timp |
am rezolvat cu injectoarele, am un rand stoc si unu maxim, am gasit si problema turbinei, pompa nu face suficient vaccum si o sa mai pun o pompa de vaccum actionata electric.....sper sa fie asta "buba"
|
"fratilor" recomandati-mi un mecanic super bun pe dieseluri, nu conteaza de unde e, dar sa stiu ca nu ma duc degeaba si o face sa traga, inca nu i-am dat de cap, incepusem sa urcam in presiune si demaraje dar azi a cazut de tot, ma face si ala cu dacia 1300 cu cutie de viteza in 4 rapoarte :)))
deci, ANUNT IMPORTANT, caut mecanic cat mai bun pe dieseluri, ma duc oriunde cu conditia sa o faca sa traga si sa mearga cum vreau eu, daca nu reusesc, sunt 2 variante, de vanzare/schimbat motorul cu unul standard(ceva de genu ce am facut si anu trecut :))) ) |
Quote:
vezi pe la prestarea era unu bun peacolo pe dieseluri sau un baiat din pipa carei iai zic astea piticu..stiu ca asta a facut masina lu varumiu o laguna 2 1.9 care tot la fel a avut ceva probleme cu motoru care nimeni nui dadea de cap si baiatu ala ia dat, daca vrei iti fac rost de numaru baiatului nu lcureaza nici scump .Dacai vrei imi zici te ajut ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Florine ai rezolvat ceva ?
|
Quote:
am aplicat varianta rabdare si calmitate |
cu calm si cu rabdare am reusit sa aducem motorul la viata, a inceput sa traga, sa "munceasca" cu adevarat, creste in presiune si in turatii mult mai repede, e mai spontan, mai activ, reactioneaza mai repede la comenzile primite.
mai e putin de munca la el, dupa care o sa merg sa-mi refac "gps" pt a obtine cat mai mult din motorasul asta de drujba, dupa care DINO...speram cat mai curand p.s.: chiar daca in ultima saptamana, atat mie cat si prietenilor mei cei mai buni le-a mers rau, incepand de astazi lucrurile au inceput sa revina la normal. |
Quote:
|
nu am mai scris pe forum pt ca am avut treaba si la masina am lucrat foarte putin, dar intr-un final am facut motorul sa mearga si sa traga bine,
-turbina imi intra la 2.800 de ture, am coborat-o si intra la 1.6-1.700 ture -am sablat turbina -am rezolvat cu senzorul n75 -am rezolvat cu pierderile de presiune de pe la coliere am cam rezolvat tot pe la motor, cu o singura exceptie variabila la turbina inca imi cade, dar nu din cauza senzorului n75, ci din cauza ca senzorul barometrii citeste presiunea doar pana la 2 barii, cum depasesc 2 bari cum pica variabila, PROBLEMA AR FI REZOLVABILA, DOAR CA TREBUIE SA GASESC PE CINEVA CARE SA RESCRIE SENZORUL SAU SA MA INVETE CINEVA CUM SA-L RESCRIU IN ASA FEL INCAT SA CITEASCA PANA LA 3 BARII MA POATE AJUTA CINEVA, CONTRA COST, FARA PROBLEME |
Pai si ce iti trebuie 2bar???
Presiunea e inutila daca nu ai si motorina sa se tina dupa ea. Cel care ti-a facut softul nu a stiut sa iti rezolve si problema asta? |
Quote:
tot el se ocupa si de acel senzor? poi am verificat cu testerul (vag-com) doua zile si pe toate canelele si cand trece de 1,964 barii presiune pe admisie pica turbina, pana la 120-130 km/h trage super, dar cand am ajuns la 120-130 km/h pica variabila....... |
Iti intra in limp mode pentru ca citeste presiune mai mare decat a fost el invatat de fabrica.
Fa-i soft ca meseriasul trebuie sa stie ce si cum. Dar trebuie sa stie exact ce face acolo ca deja ai o turbina mai mare si nu e suficient un soft standard pe care stiu sa il incarce diversi la coltul strazii dupa ce il cumpara de pe net. Bafta. |
Quote:
RECOMANDA-MI UN MESERIASI SI VB CU EL SI APOI MA DUC SA-MI FACA HARTA SAU CE MI-O FACE |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning