![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
Quote:
In rest, exceptionala ! Felicitari ! |
Sunt de acord cu Lukas. In rest, frumos lucrat.
|
reusit desenul tau...insa negrul ala mi se pare cam brutal per total...
|
1 Attachment(s)
cateodata ma puneti pe ganduri...imi vine sa ma las de desenat..f tare...cred ca negrul meu e la fel de brutal:D
|
Quote:
|
Ala vrea sa fie Jamie foxx cred......masina vrea sa fie un muscle-car si reuseste!
Bv arata brici masina! |
3 Attachment(s)
Trei desene.. AUDI a concurat la 4tuning days :P
|
Le-ai mai postat si pe alte threaduri. Si dacia si audi.
|
bravo, bej =d> chiar imi plac <per ansamblu> audiul se vede ca te.ai implicat...doar era concurs serios (sper numai sa nu.l fi copiat, ca in rest arata prea bine) ai o linie neteda pe el... cat despre casca, incearca data viitoare sa te iei dupa una de pe net,daca poti. incearca si la dacie (daca vrei) sa netezesti linia de sus de la geamul lateral, si sa.i pui si cealalta oglinda, in cazul in care consideri ca se poate vedea
(asta daca o are si pe cealalta) dar dupa cum am zis, in mare, sunt mf. tot asa, spor la desen |
misto desenele baieti
@iger : fata arata un pic descentrata; roata spate puteai sa o faci mai putin lata , pare k vireaza un pic. trebuia sa mai lucrezi la detalii pentru k mai aveai ce sa ii faci si cred k ar trebui sa renunti la rosu-roz-bombon ala :) si ca tot sunt la topicul de discutii, recomandati si mie o multi-functionala, important e scanner-ul :) |
ace ai dreptate...numai ca mi'am concentrat atentia asupra negrului jammie..si am neglijat masina...
|
doua audi frumoase. felicitari baieti : blue macca ,bejdesign
|
3 Attachment(s)
hmm cu vi se pare :rolleyes2
|
e un inceput bunicel ... ai probleme cu proportiile masinilor :) spor la desenat !
|
de acord cu ace . cu multa munca se obtin rezultate uimitoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning