![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
5 supercaruri japoneze... 100 europene:)
|
5, da' grave! plus, dk toyota da shi cu prototipu' ala de supra de-l facusera initzial pe piatza, mai punem una..
|
am zis 5 asa la misto... poate sunt mai multe poate mai putine... ideea e ca sunt infime ca si numar
|
tot la mishto am zis shi eu..oricum, cine are nevoie de un supercar cand potzi avea un skyline de 1000cp? :D
|
Quote:
|
mda..e kestie de gust..shi varsta..poate..
p.s. https://youtube.com/watch?v=JWTDjvAW8_4 |
shi inca o "orezarie" d'aia..kinezisme sau ce dreaq or fi.. https://youtube.com/watch?v=6128kbBvvV8&feature=related
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer sunt anumite orezarii care sunt exceptionale din multe puncte de vedere...dar intre un skyline de 8-900 cai sau chiar si mai mult ceea ce nu mi-as dori...si un carrera gt sau un lp640 sau un fxx sau chiar si un scaglieti...as alege evident european shiiiiit, motivele sunt infinite
principalul e ca un supercar european poti sa il conduci pe strazi fara probleme nu cu parasuta in spate sa il poti opri...;) |
Nu toate masinile de sute de cai se comporta astfel incat ai nevoie de parasuta sau suspensii cu armare ca sa nu te ridici pe 2 roti. Bineinteles ca daca vrei sa-i dai in bot la maxim pe-o "alee" de Bucuresti ai face bine sa fi cu butonul pe declansarea parasutei.
|
tot ce conteaza este ca japonezii fac masini diferite fata de europe. important e ca daca teai saturat de snobismu european mai ai o alternativa. eu nu zic ca europenii nu fac supercaruri frumoase chiar cred ca ca mai frumoasa masina la ora asta este aston dbs. dar ramin fan japan pentru ca au ceva aparte
|
Am observat ca multi vorbesc de stil si bun gust pe care il gasesti doar la masinile din europa gen "bentlei" astea sunt intradevar snobisme sa dai 400 000 pe o masina care face max 50000 doar penru ca are o anumita sigla in fata, asta e cea mai profitabila prostie pe care au putut sa o inventeze uni pentru a lua banii fraierilor.
Japonezii investec foarte mult in descoperirea de noi tehnologii cea ce ia determinat si pe europeni sa o faca pentru ca alfel luati si acum bmw ursulet de la reprezentanta direct. Iar pentru cei care vad eleganta si stil la un rolls royce va compatimesc. |
putina gramatica n-ar strica
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning