Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat PUNTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/21559-club-fiat-punto.html)

monk 10-04-07 02:59

Re: Club Fiat Punto Tuning

aveam 1150 km pana la pompa =))

44ndy 10-04-07 18:03

Pai daca asa faci tu consumu e clar :D ... eu am calculat cu rezervor plin la plecare iar cand am ajuns am alimentat din nou iar diferenta am raportat'o la distantza .. :) in fine poate zic shi ceilaltzi ce scoruri au.

monk 10-04-07 19:59

eu am zis ce imi zicea computerul de bord.

eu nu sunt genu care sa merg la consum, dar am vru sa vad consumul instant daca merg constant 5 minute cu 80 care e...

la ritmu in care conduc 1.2 benzina imi lua 12 cel putin in oras !

LucianF 11-04-07 08:55

MONK asta este stilul tau de mers dar la vrajeala si spune daca ne vedem cu masinile la locul obisnuit Duminica la 12.30.Am o surpriza pentru tine.

antonio74 11-04-07 09:56

hahahahhaha....rezisti cu ele pana duminica ???? ori ti ai luat dopuri ca la formula 1 ???

monk 11-04-07 10:11

lol ... al doilea subwoofer ? :D:D:D:D:D

belea ! putem sa ne vedem si in timpu sapt daca vrei... am si eu niste suprize pt tine :D suprize care fac sa imi vibreze toata tabla de pe masina =))

LucianF 11-04-07 11:10

Quote:

Originally Posted by monk (Post 845518)
lol ... al doilea subwoofer ? :D:D:D:D:D

belea ! putem sa ne vedem si in timpu sapt daca vrei... am si eu niste suprize pt tine :D suprize care fac sa imi vibreze toata tabla de pe masina =))

Nu am timp asa ca las-o pe duminica.Ce zici?

LucianF 11-04-07 11:11

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 845492)
hahahahhaha....rezisti cu ele pana duminica ???? ori ti ai luat dopuri ca la formula 1 ???

Iar tu numai rade ca deocamdata m-am obisnuit.:lol:

antonio74 11-04-07 11:37

cred ca .....hahahahhaa, ma gandeam ca poti multiplica poza cu ferrari de pe spate si sa o lipesti pe laterale sa stie pietonul ce il calca ....ca doar aude dar nu prea isi da seama :))))))))))))))

momo romania 11-04-07 12:02

nu si-a pus nici un difuzor in plus .... dar cu siguranta are nevoie de dopuri in urechi
si-a pus toba racing de la mine ... si suna de zici ca are ferrari ...

momo romania 11-04-07 12:02

si tot el e nemultumit
rusinica .. rusinica ,,,,

LucianF 11-04-07 12:39

Quote:

Originally Posted by momo romania (Post 845734)
nu si-a pus nici un difuzor in plus .... dar cu siguranta are nevoie de dopuri in urechi
si-a pus toba racing de la mine ... si suna de zici ca are ferrari ...

De ce te bagi tu sa strici surpriza?Ce ti-ai lut FIAT de vii sa scrii aici?Si numai ca sa te OFTICI azi iti aduc toba inapoi ca este naspa rau.Tobe nasoale de la ASSO ITALIA.:twisted:

LucianF 11-04-07 12:41

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 845684)
cred ca .....hahahahhaa, ma gandeam ca poti multiplica poza cu ferrari de pe spate si sa o lipesti pe laterale sa stie pietonul ce il calca ....ca doar aude dar nu prea isi da seama :))))))))))))))

Am impresia ca te roade INVIDIA ca a ta nu suna la fel.Scoate si tu toba intermediara si mai vedem dupa aia.:lol:

LucianF 11-04-07 12:43

Quote:

Originally Posted by momo romania (Post 845736)
si tot el e nemultumit
rusinica .. rusinica ,,,,

Si apropo daca cumperi un PUNTO CABRIO vezi ca am achizitionat un cutit nou de taiat porcu.:twisted:

ZaiR 11-04-07 14:28

deci..ne intalnim toti duminica sa vedem noua achizitie a lui Tweety?

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2026 4Tuning