![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
aveam 1150 km pana la pompa =))
|
Pai daca asa faci tu consumu e clar :D ... eu am calculat cu rezervor plin la plecare iar cand am ajuns am alimentat din nou iar diferenta am raportat'o la distantza .. :) in fine poate zic shi ceilaltzi ce scoruri au.
|
eu am zis ce imi zicea computerul de bord.
eu nu sunt genu care sa merg la consum, dar am vru sa vad consumul instant daca merg constant 5 minute cu 80 care e... la ritmu in care conduc 1.2 benzina imi lua 12 cel putin in oras ! |
MONK asta este stilul tau de mers dar la vrajeala si spune daca ne vedem cu masinile la locul obisnuit Duminica la 12.30.Am o surpriza pentru tine.
|
hahahahhaha....rezisti cu ele pana duminica ???? ori ti ai luat dopuri ca la formula 1 ???
|
lol ... al doilea subwoofer ? :D:D:D:D:D
belea ! putem sa ne vedem si in timpu sapt daca vrei... am si eu niste suprize pt tine :D suprize care fac sa imi vibreze toata tabla de pe masina =)) |
Quote:
|
Quote:
|
cred ca .....hahahahhaa, ma gandeam ca poti multiplica poza cu ferrari de pe spate si sa o lipesti pe laterale sa stie pietonul ce il calca ....ca doar aude dar nu prea isi da seama :))))))))))))))
|
nu si-a pus nici un difuzor in plus .... dar cu siguranta are nevoie de dopuri in urechi
si-a pus toba racing de la mine ... si suna de zici ca are ferrari ... |
si tot el e nemultumit
rusinica .. rusinica ,,,, |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci..ne intalnim toti duminica sa vedem noua achizitie a lui Tweety?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning