![]() |
Re: vw mk2 84
1 Attachment(s)
O idee cam cum o sa arate pe viitor.bandouri si bara jumate neagra si garda.
|
ar arata prea marfa,sper sa reusesti sa faci cv in genu ala...si cu motoru ala de GTi,ce se aude?
|
man ti-ai gasit pana la urma manerul ala pt frana de mana . ? :D ?
|
Astazi am schimbat bendixul ceva nemtesc la 60 de ron.
Mai era ceva facut din Italia la 30 de ron ... si am zis no way :) |
mamaaa
tre sa il schimb si io ai idee unde e codul ala? |
Quote:
|
As vrea sa-mi comand un radiator nou.Nu stiu cam ce pret are.Agent Smith ... parca ai cumparat tu unul nou.Daca te rog lasa-mi un pret asa aprox.Si producator.Ms
|
Aia rosie din poza pare a fi Jetta...
|
Quote:
Am inceput sa lucrez la interior.Interiorul o sa fie "iluminat" cu leduri albe.Cand termin sapt viitoare spre sfarsit revin cu poze. |
Re: VW mk2 84
un interior bine luminat da senzatia de curatenie, de lux, plm, nush, dar e marfa rau.
ar fi ceva sa o faci k aia din poza, nu difera mult de a ta. mai tre sa o cobori, incaltaminte 195/45/15 si se schimba radical. bafta bro!! |
alea din poza nu sunt 195...oricat d trase ar fii...215 cel putin
|
Quote:
Quote:
@ ALL : Nu va cumparati masina diesel veche niciodata.Mai bine va aruncati in ceva sau de pe ceva. Am o problema de ceva vreme...Deci cand trece nivelul de motorina sub jumate (la indicator) nu mai primeste motorul motorina.Acuma ziceti-mi si voi ce ar trebui sa fac?Acuma tot sa umblu cu rezervorul plin e enervant.Daca stiti cumva ce as putea sa fac sa-mi spuneti va rog mult.Salut |
sa schimbi masina
|
Quote:
|
schimba motorul...
:P problema s-ar putea sa fie la rezervor...daca e ca la mine...benzina ajunge in rezervorul pompei din gravitatie...iar daca e infundat...ins ca doar cand e rezervorul plin e destula presiune sa cada... e o varianta... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning