![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
http://www.realitatea.net/playfile.p...9_1649_144.flv
incepe cu o bijuterie apoi devine un reportaj despre kitch |
cik ... " din 5 milioane ... scotzi ceva frumos .. "
ma intreb ... scotzi un kicht frumos sau ce ? :) |
slabut reportaju.. amu sa fim seriosi.. sunt si dacii care arata bine.. si.. nu cred ca romanii sunt asa penali sa nu scoata masini frumose?!?!!? WTF????
|
2 Attachment(s)
paint:rolleyes2 ............. cu pensula si acuarele:???: :???:
|
hehe, melcu' turbat :))))
|
o folosit tempera?
|
1 Attachment(s)
ai ce o facut din saraca sportiva
|
sa-i omoram cu pietre!
|
2 Attachment(s)
sub ori ce critica
|
ce beton
la 205 farurile si ochlarii seamana cu alea de dacie de prin 89 :d... la r5 capota si farurile seamana spre zambetu lui iliescu mai bine se lasa-u cum au iesit din fabrica...si era ok |
Quote:
in legatura cu oltcitu cu airbrush cu tempera... e de apreciat totusi ca macar nu si-a lipit chestii din alea din piata pe ea :)) macar e original... :P (l-am vazut si eu prin orash, de departe ai zice ca e chair un paint profesional :lol: ) |
da dacia aia albastra cu eleron din ala jmecher(tzava de gaz) cu stikere din alea meseriase(nike gti v16 si inca cateva) pe luneta
folie doar pana la jumatatea geamurilor sa se vada ca el merge cu geamurile pe jumate deschise in interior in fata lumina albastra in spate verde.... in faruri lumina albastra si stroboscoape...defapt nu mai retin daca farurile erau la fel sau ala pe partea cu volanu era galben si celalalt cu tenta albastruie(xenon cred ca era) sta undeva pe strada intre lacuri....daca stie cineva despre ce vorbesc....is 2 frati celalalt are o dacie alba su flacari din alea meseriase pe ea, peste tot.... nu aveam aparatu la mine...da am ras ca tampitu cand l-am vazut |
mie-mi place concepul "melcul turbat si cool" :)
|
melcu turbat ii a unui prieten :lol: trialist de pe vremea mea, inca se mai tine de treaba, oricum ii tare :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning