![]() |
Re: E36 - Bmw
Mda cu jantele astea cred si eu ca e frumos pe alb!:sad:
|
3 Attachment(s)
intreband niste cunoscuti am gasit o pisica alba de la noi dar dupa cum se vede este 4door,si cred ca si pisica rosie arata bine,dupa cum zicea jakal,si una asa sa care m-a atras pe mine...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Fa-o stil DTM;)
|
Eu zic Alba varule ca da foarte bine :D . Si plus de asta sa nu se supere jakalu :))))
|
1 Attachment(s)
Eu vreau galben dar degeaba mi-a zis marean care este, in secret ca o face alba iar capota, plafonul si portbagajul galben ca sa ii impace pe toti. Iar de restul banilor ca sa fie shok !! ii pune stopuri de E39 :):):) :):):):):): ):):):):) :):):):):):)
Mareane ti-am mai spus bagi o data pensula in vopsea si dai de doua ori, mai bagi odata pensula in vopsea mai dai de doua ori....tot asa pana ramai fara vopsea :):):):):):) Un teaser ashe de la Cimishoara da la minie :):):):) |
2 Attachment(s)
2 ideii pt culoare
|
nu inteleg de ce tot puneti 14 mi de culori ca marean a zis clar "Alb mat cu faruri si proiectoare galbene, table rosii cu talonul gumelor facut alb si blana jos!!!"
|
1 Attachment(s)
o parere...laguna seca se numeste culoarea...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sa vedeti cum se uita lumea in trafic! Era grava! dar pe faza lunga ziceai ca sunt pe pozitii! Nu era treaba! Bine... le facusem cu spray de stopuri cu Shantzu cand ne plictiseam intr-o zi! |
Quote:
tzigane!!! |
1 Attachment(s)
CLAR :D:D:D STILUL ASTA :D:D:D
jakal - MELODIA E BLANA :lol: esti fratele meu :D sa mor aici inainte sa citesc ce ai postaT ma ia un zambet larg asa..dupa care rad :))) trebuie sa intelegeti toti ca nu am bani de vopsitorie !!!depaseste cu muuuult bugetul pe care il am...ma limitez la ce am adik o "colantare":)... va multumesc tuturor de ajutor !!!... CLAR VA ARATA CA GOLFU DIN POZA :D...CAM TOATA IDEEA MASINII |
nu mareane sunt tot aici nevatamat:)):)
|
Bai lasa prostiile.... alb sa fie :D Daca iese ca in poza, esti cel mai fortza :D Da' vorba lu Liviu tex, niste jante si noi ceva??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning