![]() |
Re: E36 - Refreshed
nu e chiar asa de grav, se rezolva, va iesi mai faina decat inainte, si fara faruri si semnale aftermarket si fara aripi evazate si cu grile de facelift.
|
Quote:
|
Quote:
|
am crezut ca faci misto de mine la tel......pfuuu nu imi vine sa cred :cry:
sunt sigur ca revii in fortaaaaaaaaaaaaa!!!! |
Este rau..mai rau decat pare in poze dar sunt sigur ca o sa revina repede.
Cred ca l-a motivat si mai tare sa faca anumite schimbari (sau l-a fortat) :)) |
Quote:
Baftă! |
Lasa ca se repara.Nu este atat de grav pe cat pare!
Spor la treaba sa o aduci pe linia de plutire! :-) |
si eu care abia asteptam sa o vad mai de aproape cand mergeam next time la spalatorie tu ... eu ... HMM ... :(, bine ca tu esti ok si bine ca o sa poti sa o pui la punct din nou . BAFTA si numai bine :X
|
hai ca daca totul merge bine in 10-15 zile e inapoi la spalat, poate chiar mai faina decat inainte insa in 2 culori ca o sa las piesele noi negre pe ea :)) n-are rost sa le vopsesc daca in primavara o vopsesc iarasi pe toata.
|
Normal doar nu dai bani de 2 ori pe acelasi lucru .... si eu vreau sa ii trag o vopsea in primavara ;;) daca sti tu pe cineva :P poate ma combin si eu ,
Ce sa zic noroc si sa o vedem din nou in trafic cat mai repede :D PS: lasa un id de mess pe privat te rog ;;) |
LASA MA CA TOT RAUL E SPRE BINE ;)
|
Quote:
|
Neatentia ca neatentia, dar eu zic ca de vina au fost si anvelopele. Dupa doua grile schimbate aiurea pt pupaturi in fund mi-am luat anvelope noi(no more sh) si e alta viata. Bafta cu reparatu.
|
frate eu ce sa-ti mai zic ...ca tiam tot zis live acolo ... pacat, da lasa ca asta te-a ambitionat sa faci ca la carte kitschurile care le aveai ...farurile alea ... o sa treci pe OEM .. :)pana atunci sti ca-ti stau la dispozitie, impartim matza mea pana una alta ...:))de luni incolo la 12 sa fi prezent cu echipamentu de sala in statie ca nu te astept, te iau din mers8):lol:8):arrow::arrow:
|
6 Attachment(s)
A inceput treaba. Din fericire pe partea tehnica n-a patit nimic, doar radiatorul de clima (nu cel normal) e indoit. In rest doar tabla. Majoritatea pieselor sper sa vina pe joi-vineri.. apoi luni marti o pun la loc bucata cu bucata.
PS: Parca fara faruri si grila si cu capota indoita arata a mustang :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning