![]() |
Re: TXA
Imi place spiritul de competitori si nici unul nu se lasa mai prejos, succes diseara
|
Quote:
|
de cate ori l-a batut wrc-u ii tineam eu scoru......dgh-u stie ca lua foc prin victoriei....:):):):):):):):):)
|
masina ta a tras tot timpul la fel,poate daca inainte ne dadeam cu nos ma bateai si atunci,ne auzim diseara
|
Quote:
|
sper sa ajung si eu sa va vad :D
|
informatii ??
cum s'a terminat cursa .... ? |
Quote:
eu la 6 dim plec la Roma si prefer sa nu sorm sa aflu rezultatul... |
Quote:
ps. drum bun ...spre Roma ;) |
o intrebare sa ma lamuresc si eu putin... in seara asta s'au dat amandoi cu nos sau amandoi fara nos?
|
TXA este pt moment NR 1 in randul ursilor :D bv lu,i bv lui DGH , sunt 2 oameni cu caractere foarte puternice , niste masini la fel de puternice si vor avea de aratat multe si pe viitor.Bafta in continuare
|
Felicitari la ambii concurenti!
pentru mine amindoi sunt cistigatori ai asteptam sa povesteasca cum a decurs cursa da pe VADER :)) CINE L-A ARUNCAT IN SHANTZ??? :))) |
mi-am schimbat cauciucurile si s-a schimbat putin treaba dar cu nos m-a batut 3 masini si fara nos il bat,daca nu e asa sa ma contrazica doar marius,drum bun la roma si bafta la toti:D
|
Quote:
|
cei care ati fost aseara acolo ati vazut cu ochii vostrii ce poate ursul meu,pt cei care nu stiu dupa ce m-am tras cu dgh si am castigat m-am tras si cu Tom (geaba) cu z4m si l-am batut foarte clar si pe el,in rest nu mai zic nimic..............
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning