![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Daca masina e inmatriculata in state, iar numarul este valabil, e legal.
Daca proprietarul si-a facut pur si simplu tablita, nu este legal. Mai sunt exemple, o masina fotografiata chiar in state cu numarul ROMANIA, cautati cateva pagini in urma. :-) |
Da .. stiu .. dar ma refeream daca e legal sa iti scrii pe placuta de inmatriculare ce vrei tu .... ?
|
Quote:
|
Nu mai .. ma refer daca e legal sa ai numere de america pe masina si sa scrie pe ele ce vrei tu .. cum e pe volvo ala : IASI - RO ...
Eu daca vreau sa-mi inmatriculez masina in america si sa ii pun la numar : P**A sau IASI - RO ...etc. imi dau aia numere cu ce vreau eu sa scriu ? |
Īntreabă īn America ! :)
|
Binen , atunci sa raspunda cineva care e in america :lol:
|
gandeste-te ca ptr americani P**A cum zici tu sau Iasi-RO sunt simple cuvinte... numere preferentiale cum le numim noi, dar majoritatea nu stiu ca Iasi e un oras in romania etc.
in state alegerea numarului de inmatriculare este ceva mai libera, de aceea se mai gasesc si numere din astea. oricum iti dai seama ca nu o sa gasesti numere gen sex, f*ck sau din astea vulgare :-P toate cu o limita :-) |
1 Attachment(s)
Normal ca e legal, uite inca un exemplu:
|
Super Tare ... imi inmatriculez si eu masina in America si imi pun la numar : La Revedere sau Gaborii o Sug . :lol::lol::lol:
|
Quote:
(Maramures) |
Pai da ma nene, sunt frumoase.. DAR daca o inmatriculesti in US atunci nu ai voie mai mult de 3 luni.. sau da, dar e greu cu itp-u, daca ai o problema legata de acte, sau doresti sa transferi numarul pe o alta masina, sau alte probleme de genu'.. trebuie sa te duci tocmai in State, nu?
|
CJ 06 CAI
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)