![]() |
Re: Golan "BRABUS"
1 Attachment(s)
Quote:
-spuma aceea activa cu care aia spala de cele mai multe ori contine si soda caustica, pentru a face mai eficienta splarea(in general, spumele astea active nu prea sunt capabile sa inlature toata mizeria de pe masina, iar cele care reusesc sunt extrem de scumpe, iar spalatoriile nu si le permit) -carpele alea cu care sterg masina la final sunt de foarte proasta calitate si de cele mai multe ori intretinute necorespunzator(Ex: nespalate la timp ceea ce duce la imbibarea lor cu mizerie, mizerie pe care aia ti-o plimba pe masina, provocand tot felul de defecte, in general panza de paianjen) -exemplele pot continua, dar ma opresc pentru moment ce iti recomand: -sa incepi sa-ti speli singurel masina folosind o manusa de spalare de la kent (nu costa mai mult de 15 lei si o gasesti in orice supermarket), si metoda celor 2 galeti(una cu sampon si cealalata doar cu apa in care clatesti manusa dupa fiecare panou) uite un link pentru exemplificare: https://www.youtube.com/watch?v=NWI-BQygr7s -deasemnea iti recomand sa-ti cumperi si un prosop de microfibra pentru uscarea masinii dupa spalare daca mai vrei sfaturi, mai am, trebuie doar sa intrebi |
2 Attachment(s)
Gata si ITP-ul.:D
|
Felicitări!
Arată într-un mare fel! |
Frumos! 8)
|
Quote:
|
Felicitari. Arata bine masina ca am vazut-o mai devreme prin constitutiei cand ai plecat.
|
8 Attachment(s)
Multumesc baieti:)
Azi am fost la o plimbare cu masina la Mioveni la intalnirea regionala Logan club. p.s...scuze pentru "semnatura" :) |
frumos golanu.. bafta
|
pun si eu o intrebare...unde a disparut toba ?? ca nu am urmarit de la inceput...oricum unul dintre cele mai tari loganuri din romania ...
|
Quote:
|
|
e cumva electrica ? :P
|
Absolut superb!
Farurile,vor ramane asa? Macar un joey mode. Ori lupe. Ori nu stiu :lol: |
Nu raman ele asa:)
Senchiu senior,senchiu :lol: |
OMG...de ce ai pus toba asa :lol: :lol: ?? trebuie facut ceva la farurile alea...ca nu prea se "pupa" cu masina...macar innegrite, daca nu altceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning