![]() |
Re: E46 - Bagged
like+
|
Ai dominat locul ala,adica in piatra neamt. :))
La strandul weekend mergi? |
dada :D sper sa fie si vreme buna :-)
|
Foarte frumoasa masina ! Am vazut-o azi, daca merg si maine sper sa fii pe acolo sa o vad in actiune :D . Am auzit gurile carcotase zicand ca frumos da nu prea si ca nu are motor pe masura, etc. Eu zic ca masina e bomba!!!
|
Quote:
|
Deci asta era smecheria cu weekend ul :D
Sper sa vad si eu masina maine,e la o aruncatura de mine,ar fi pacat |
Putea sa aiba si 1.2 pe gpl. tot irelevant ar fi fost..
|
ce legatura are o masina de show cu motorul?:lol:ce oameni! as dori sa-i vad pe ei facand treaba asta:rolleyes2 o masina bomba cu ceas
|
masina are un motor 2.2 de 170 de cai, io zic ca e pe masura, sa ma ierte cei care au pe seria 3 motor de 4000, ca eu numi permit asa mare :)))
ajung la mall imediat trebuie doar sa ii mai dau o spalatura ne vedem in parcare |
Deci totusi e 6 "copane" n-ai ce comenta :D , cum zicea si un baiat de mai sus putea sa fie de 1.2 ca tot nu conta !!! :peace:
|
De cate ori vad masina ma ia ameteala :lol: . Poate o sa o vad vreodata pe "viu".
Niste stopuri led si nu mai ai nevoie de nimic la exterior! poate doar cand te plictisesti ii mai schimbi niste jante :)) |
1 Attachment(s)
Am si eu vreo poza.,am vazut masina,pot sa mor acum linistit :))
|
Foarte de treaba si proprietarul masinii !!! Frumos si RKO si NOS'u sa aveti grija de ele ca arata prea bine :D
|
mersi de aprecieri :) apropo de pisici nosfer are un sedan de nota 10 parerea mea, am vazut detaliile si zici ca-i perfecta (scoasa din cutie :)) ), si riko pacat ca nu o fost cu camberu pe spate tras, oricum best rims locu 1 zice ceva :)
in final am venit acasa cu inca o cupa :) best exterior locu 1, cu poze revin marti, sper sa am timp sa le postez... |
Felicitari!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning