![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Llumar detine Solar-Zone - e produsa sub aceeasi licenta si in aceeasi fabrica doar ca Solar-Zone-ul e produs in Israel!
|
Eu votez folie :!:
|
Bad boy:rolleyes2
|
Quote:
|
Folie de 10 lei şi autorizaţia costă vreo 65 de lei pentru 5 geamuri.
|
Quote:
da nu cred ca folia aia de 10 lei o sa fie la fel de buna ca Llumar sau solar zone;) |
Quote:
Eu zic că cel puţin 1 an de zile, duce pe maşină şi la preţul ăsta, nici nu poţi cere mai multe. Spre exemplu folia de 10 lei pachetul, am văzut că este importată chiar de Alfarom Trans! Cine ştie, cunoaşte... |
Quote:
da stiu ca cea de la alfarom este de aia de 10 lei, ai dreptate tre sa tina un timp...;) |
lasa frate ca mi-au pus mie pe aveo autorizata " lumar " fix daia de 10 lei :)) si sa decolorat dar in 3 ani de zile .... asa ca merita . daca te duci si o ei tu cu 10 lei nu sa platesti pentru lumar .
|
Alex de folie vorbim noi azi:-), cat despre folia de targ de 10 lei...am pe frontera de peste 1 an:lol: si nu s-a decojit decat putin la geamurile din fata ca acelea sunt deschise mereu..dar in rest arata foarte bine, singurul deficient fata de Llumar este raportul vizibilitate, noaptea prin Llumar mai vezi ceva dar prin targ:)) nici o sansa
|
Si eu am folie tot din targ..am auzit ca in 2 ani se decoloreaza de regula..acum depinde..eu nu as da 500 de lei pt Llumar..
|
De ce vorbim de folie daca omu a zis ca-si face bad-boy? :lol:
Alex, cand vrei folie imi zici, Llumar origiinal, si ieftin... tot la unii de pe forum... Eu acolo am facut si lucreaza bine oamenii, ingrijit. Pana atunci, trebuie sa mergi la Mihai :D Apropo, da un telefon cand te duci ca fac 5 minute pana la el :( |
Quote:
|
Am cam inteles cu folia. Alejandro, mersi pentru link.
Liviule intrebasem eu cate ceva despre folie si dasta :D. Cand ma duc la Mihai te sun...dar luna viitoare :lol:. Vorbim si de folie eventual da-mi un pm cu un pret pentru toata masina fata+spate sau cat ti-a luat tie. Pustiule, vorbim noi si de folie azi da mai putin ca trebuie sa facem treaba :-). Vezi ca ai un PM |
Numai Alex decide cum si ce primeste Zuz`ul..asa ca..sa`l lasam sa se hotarasca 100 % si sa ne spuna si noua !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning