![]() |
Re: Club Clio
sal fani clio am si yo o durere...am un clio cu parbrizu spart...cum e mai bine?sa pun parbriz nou,sau sa caut pe la dezmembrari unul?ce-mi recomandati?
|
pai n-ai asigurare?? zici ca a fost furtuna si era in fata blocului si a cazut o creanga pe el :rolleyes2 faci constatarea la politie...le arati ca e spart pe ambele parti :lol: :lol: si iti da garcea hartie cu care mergi la asig.
un parbriz nou de megane 1 era in jur de 15 mil acu vreo 3 ani cand a schimbat tata unu :shock: |
scuzede dublu post dar mi-a cazut netu si au trecut bine de 5 min.....nu am casco...:cry: :cry: :cry: ...mare greseala stiu dar asta e.....data viitoare o sa fie si casco...
15 mil parbrizu?vai de capu meu//// poate gasesc totusi ceva mai ieftin....ca raman lefter la scoru asta..... |
Am schimbat eu acum cateva luni parbrizul la Clio si m-a costat 550 ron cu tot cu chedere! In plus, oamenii ziceau ca e un pic mai tare noul parbriz. Nu e pus la reprezentanta, e pus la o firma care din asta isi face painea (din montat parbrize). A durat 2 ore, fara comanda, fara nimic! Lejer, nu?
|
lasa k la mine dureaza de vreo luna cu constatare, comanda k nu au in stoc la reprezentanta, programare la service, etc... dar cica am casco :|
(m-am saturat de atata birocratie) |
eu sa zic ca am avut noroc cu casco.
Vineri am gasit masinutza cu geamul de pe laterala dreapta fata spart am fost la politie cu ea am luat hartiutza cu care am fost la casco luni dimineata. De la casco am plecat direct la reno unde am montat geamul. Si asta a fost tot. Mai nasol ca am lipit un scoci de hartie de vineri pana luni pe masina si de abia aseara au reusit unii la o spalatorie sa il scoata. Din masina am ramas fara detectorul de radar. Sicu parbrizul cand l-am spart pe autostrada a durat o saptamana pana l-au adus la reprezentanta. |
Sal.Pentru parbrize numai incercati la reprezentante ca sunt f scumpi si nu merita(parerea mea). Exista Ager (parbrize chinezesti 450ron cu tot cu montaj), Pilkinton 600 ron cu tot cu montaj sau dezmembrari cu am facut eu 300 ron - parbriz care la reprezentanta era 1300 ron
|
ce se intimpla cu intilnirea? o lasam balta?
|
Se Amana Datorita Baietilor De La Renoforum Care Ca Deobicei Sunt Cum Sunt Si A Siab-ului
|
pacat, era bine de organizat in perioada siab-ului
|
1 Attachment(s)
va asteptam
|
Quote:
|
am o intrebare:oops: ...cum se desface cheia de clio 2002? :oops: ca s-a terminat bateria si nu am reusit sa o desfac in nici un fel :cry:
|
Quote:
|
invitam toti posesorii de Clio la Rasnov, in week-endul 8-9 Martie, pentru o distractie cu mici, bere si... manele :) . Sau mai bine renuntam la manele si ne distram cum stim noi mai bine, cu ocazia primei intalniri ClubClio din tara. Pentru discutii, detalii si inscrieri dati un pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning