![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
mitza mtb - subiectul este inchis demult :-j trebuie sa se gasesca unu dasta sa mai puna paie pe foc:-j
are cineva lambo lp640 ?:S |
4 Attachment(s)
pareri? :D
|
mi se pare ca este pe gom la pagina a 2 a jos .. ma uit imediat si daca il vad til si uploadez
|
ms krypton, dar harta e nasoala rau, aveam eu una, mpi drift, mi se pare foarte reusita dar nu`i merge punctaju :(, pe langa asta, eu ziceam sa facem si un campionat de rally, o harta rally cu timp, si la fel sa ne afisam cel mai bun timp saptamana viitoare daca vreti
|
nu e chiar nasoala asa am zis si eu .. la inceput dar mam obisnuit cu ea si am facut punctaju acela urias .. pana sa fac acel punctaj am distrus 4 masini
|
e prea mult 10 ture, dupa 4 ture deja simt anvelopele cum isi pierd din aderenta, eu zic 5 ture, e suficient, voi ce ziceti ?
|
2 Attachment(s)
Dacia Logan..
Asa am luato,si cum a ajuns.. |
street poti sa urci loganu?
|
Nu,inca nu e gata.Rabdare
|
ok, mersi oricum, ai idee cand e gata?:P
|
Quote:
|
Quote:
Da nu trebuie sa`mi sari in cap, de unde vrei sa stiu ca voi inainte faceati cate 10 ture, era destul sa zici ceva de genu " pana acum toate concursurile de drift se faceau pe 10 ture" nu ca nu`mi convine mie, pentru ca parerea nu a fost doar pentru mine, am specificat, daca si voua va convine sau nu, acum nu stiu de ce ataci :) |
Cine poate pune niste motoare si masini...ca am nevoie ......Am incercat sa fac o masina turbo,i-am pus turbina merge ok nu are nimic dar nu ii pot pune intercooler:!?Ce trebuie facut ?
|
Quote:
http://street-legal-mods.com/list-dlslcars.xml iar aici ai lista cu masini bafta la proiecte, si asteptam poze |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning