Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

DjVictor 01-11-06 14:27

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

De obicei , parerea mea , tipele care arata foarte bine sunt in general foarte fitoase ... si daca le intrebi ceva de cultura , ori te injura ori se fac ca nu te aud ... Bine ca am o prietena intelegatoare si stiu ca nu face faze si nu are fitze ...

aleks 03-11-06 11:51

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 605554)
dupa parerea mea,daca o femeie arata acceptabil,e putin mai dezghetata,si e in stare sa poarta o conversatie mai lunga d 2 cuvinte,nu mai are alta treaba,decit sa hotareasca p kre il vrea ;)

ce-i drept... cam asa e , dar asta nu inseamna k nu aveti si voi un anumit stil, o anumita tehnica...
mai povestiti-ne si noua :lol:

pheerya 03-11-06 21:28

stilul si tehnika depind de la fata la fata...nu se poate da o reteta...un singur lucru e cert....exista 2 tipuri de fete...unele foaaaarte dezghetate si altele timide...prima categorie se duce dupa ce vrea....cealalta asteapta ca baiatul sa faca primul pas:D

Bmw_Rulllzzz 03-11-06 21:39

prefer prima categorie :D:D:D

bluey 03-11-06 22:46

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 609873)
prefer prima categorie :D:D:D

Eu pe a doua...Sunt mai bune la pat:)

Bmw_Rulllzzz 03-11-06 23:15

dar cred ca ajungi mult mai greu in pat cu una timida decat cu una din prima categorie (mai tupeista) ;)

DolusD 04-11-06 10:53

Quote:

dar cred ca ajungi mult mai greu in pat cu una timida decat cu una din prima categorie (mai tupeista)
gresit ! pisica blanda zgarie rau ! astea tupeiste dau mult din gura ca ele fac , ca ele dreg dar cand ramai numai tu cu ea nu mai stie ce sa zica sau ce sa faca !

Bmw_Rulllzzz 04-11-06 10:54

sunt cazuri si cazuri. nu putem generaliza ;)

DolusD 04-11-06 10:56

aaa sorry ,am uitat sa specific ca nu sunt toate la fel dar in cele mai multe cazuri cam asa se intampla , vb din propria experientza !

pheerya 04-11-06 21:43

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 609922)
Eu pe a doua...Sunt mai bune la pat:)

:lol: sa te vad yo cu una timida...cat iti ia pana o bagi in pat si dupa cat iti ia sa o convingi sa faca una si alta...o sa te ia durerea de cap:lol: dar daca ai rabdarica...tot inainte:shock: ps:nu de alta, dar am destule prietene cu care vorbesc de treburi din astea:-)

Bmw_Rulllzzz 05-11-06 07:37

pheerya, dar tu din ce categorie faci parte??? :lol: :lol: :lol:

Trixi 05-11-06 10:56

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 609399)
ce-i drept... cam asa e , dar asta nu inseamna k nu aveti si voi un anumit stil, o anumita tehnica...
mai povestiti-ne si noua :lol:

cred k de aceea mi-e atat d usor "agatatul" k sunt f interactiva :D
de ex:stateam intr-un cabinet medical(intr-o stare destul d deplorabila),si fix in fata mea,s-a asezat un tip...mar rog,asta era ideea lui,k era sa se puna linga scaun....:D :D ,si pur si simplu am inceput sa rid...asa cu pofta..si i-am zis,ai grija mey,daca nu vrei sa arati k mine...(eram bandajata)..normal k omu' ridea,si a inceput sa vb cu mine...
apoi...stand la semafor,la mine in masina e party,all the time...va dati seama cum se uita la mine participantii la trafic!...cind era ink vreme buna,si geamul jos la mine..mai bagam cite o intrebare d asta:vrei si tu cd-ul???nu?atunci nu te mai holba atat d pofticios la mine!!!! ce fugareli au iesit....:D
sau la piscina, un grup de baieti ..aveau glume in program cind treceam p linga,si unul era afara,linga piscina..pur si simplu l-am aruncat in apa,si am bagat dupa aia un zimbet duuuulce d tot...d mureau acolo toti in apa :D
apoi,la club..,m-a suparat unul.s-a comportat intr-un mod mai nesimtit,si chiar nu am avut chef d el,k era show p masa,si el tot ma tragea jos...:x so,l-am luat d manuta,l-am scos din club,si l-am trintit usor d perete,si m-am pus in fata lui..cam fix la 1 cm,mi-am pus miinile linga capul lui,sus(normal,eram imbracata d club,adik mai bine zis almost naked :D ) si i-am explicat putin,cum stau treburile p-acolo...omu' s-a imbolnavit d inima,jur!!!:D daca nu eram casatorita,nush cum scapam d el...
nah,cam asa e viata mea...;)

Eugen_TL 05-11-06 11:58

da ma dar e o diferenta mare intre tine si RESTU! tu esti cu capu =)))

DolusD 05-11-06 12:03

Quote:

da ma dar e o diferenta mare intre tine si RESTU! tu esti cu capu =)))
As da orice pt o femeie care sa aiba caracterul tau ! mmmmmmmm

Bmw_Rulllzzz 05-11-06 15:03

trixi, yo te-am intrebat mai demult pe mess daca nu cumva ai vreo sora :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning