Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed: Carbon (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17306-need-for-speed-carbon.html)

import_skillzzz 21-10-06 14:26

Re: Need For Speed ...NEW

apropo de kitchuri - m-am uitat si eu peste concursurile din jocuri si majoritatea - facand exceptie cativa (mentionez - fish[kre dak nu stiati s-a mutat si nu mai e coleg de sc cu mine:sad: ]adi nx , cetu' , opportunity si inca cativa , dar lista e extrem de scurta), revin , majoritatea fara astia mentionati baga vinuluri in ea tata pana nu mai pot - e bataie de joc - SI CU AC OCAZIE MENTIONEZ CA LA O LUNA DUPA LASAREA CARBONULUI VOI ORGANIZA UN CONCURS DE AUTOSCLPT (k sa va las timp sa-l terminati sau sa gasiti salvari gata pe net)

import_skillzzz 21-10-06 14:29

in concluzie - 50 % din tuningul facut in jocuri de pe 4t e un mare kitch , 40 e de prost gust , 9% cat de cat si doar 1% (lista mai sus mentionata) au sansa sa se bata pt concursurile viitoare (unde nu vom mai avea de acum in colo polluri , ci vom face un juriu select kre sa zica mai bine)

AdiNX 21-10-06 15:39

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 593411)
...SI CU AC OCAZIE MENTIONEZ CA LA O LUNA DUPA LASAREA CARBONULUI VOI ORGANIZA UN CONCURS DE AUTOSCLPT...

mult noroc la organizare (o sa ai nevoie) ;)
eu ma gandeam la un concurs de styling in perioada craciunului, ca tot e lumea mai libera si mai linistita la cerebel... doamne-ajuta sa pot face viniluri pt NFSC, ca asa sigur castig :lol:

AdiNX 21-10-06 16:42

uite aici styling adevarat, facut de mine! link

import_skillzzz 21-10-06 17:11

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 593484)
mult noroc la organizare (o sa ai nevoie) ;)
eu ma gandeam la un concurs de styling in perioada craciunului, ca tot e lumea mai libera si mai linistita la cerebel... doamne-ajuta sa pot face viniluri pt NFSC, ca asa sigur castig :lol:

nu o sa am nevoie de noroc pt k o sa aleg o categorie de masini si o tema (si ma mai gandesc dak sa las sau nu custom vinlys [glumeam mah - puteti !!!])

Sl1V3R 21-10-06 17:28

Very nice...dar mai degraba de craciun cum a zis andrei ;)...lumea e mai linistita si toate cele...oricum good luck,pacat ca nu o sa particip :???:
P.S.:vreau sa vad si eu masini kitchuite :twisted:

DyZ 22-10-06 17:50

deci ... pot sa injur ... sau ... sunt batutzi de soarta astia de la EA ! ... nici macar demo :|

Sl1V3R 22-10-06 19:57

Demoul apare saptamana care vine ;)

5o5kY 22-10-06 19:59

PERFECT !!!! :twisted: ..... Sa mai imi mearga si la 1024 cu toate la maxim si e mai multa k prfect :lol:

import_skillzzz 22-10-06 20:07

Quote:

Originally Posted by 5o5kY (Post 594893)
PERFECT !!!! :twisted: ..... Sa mai imi mearga si la 1024 cu toate la maxim si e mai multa k prfect :lol:

deci - e cam aiurea ce zici u - ia gandestete - carbonu' il luam pe torrent sapt viitoare (cam sambata duminica - fac acum un calendar)

23 24 25 26 27 28 29
20 31

albastru - apare carbon
rosu - weekend

import_skillzzz 22-10-06 20:07

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 594890)
Demoul apare saptamana care vine ;)

era defapt quote la silver da' ma rog

5o5kY 22-10-06 20:10

:shock: de ce sa fie aiurea ...eu ma refeream la sistem ...nush ce ai intels u ...... si cat poate sa ocupe un joc demo pe PC :confused: ??? .........

Sl1V3R 22-10-06 21:22

Nu e aiurea deloc...foarte simplu:demoul se scoate cu o saptamana inainte de full-->full pe 1=>demo sapt asta ;)

5o5kY 22-10-06 22:03

Buuuuun !!!!! .... deci dak carbon demo saptamana asta => disperare totala si ..... scoala la coada ......asta e :twisted:

AdiNX 22-10-06 22:11

Quote:

Originally Posted by 5o5kY (Post 595070)
Buuuuun !!!!! .... deci dak carbon demo saptamana asta => disperare totala si ..... scoala la coada ......asta e :twisted:

serbane, nu am inteles nimic din ce zici tu acolo :lol:
daca fac rost de jocul full saptamana viitoare, ar fi bine sa ma asculte profu la mate mai devreme, sa-mi iau nota!
ps: uitati-va la TopGear pe Antena3 :D

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning