![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
Să fim bine şi sănătoşi! Tot īnainte |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Revin cu o postare mai veche a mea.(de pe www.autorally.ro)
Marele Premiu al municipiului Pitesti la automobilism Cred ca anul 1985 pe locul I Nicu Grigoras - cel mai bun pilot de viteza din Romania pe locul II Werner Hirschvogel pe locul III Cornel Motoc Domnule Cornel Bibiri eu v-am vazut live pe circuitul de la Pitesti si printr-o intamplare v-am descoperit pe acest site. Sunt onorat sa urmaresc postarile dvs. |
Multumesc pentru ajutor documentat si sustinere.
da, la braila in anii '75 si '76 s-au dat " lupte grele " pentru podium intre familiile Motoc, Ionescu Cristea, Vasile si Dumitrescu. Tatii si baietii lor au dus istoria automobilismului din anii 70 cam doua decenii. |
Quote:
|
Quote:
Marele meu noroc este faptul ca acesti " adversari" s-au specializat, si documentat pe Eastere sau pe perioada 80-90, ca altfel nu as fi trecut nici de...." antrenamente " , asa ca scapat fiind de ei !!:D voi mai adauga curand cateva :lol: "piese rare ".. doar, doar de oi prinde si eu un polposition .....dar de Mitica Rusanescu nu trece nimeni !! |
Valentin sa stii ca circuitul de la Braila mia placut foarte mult ca design dar din pacate nu am mers pe el...am fost la voi in numai in calitate de fotograf in 82 :lol: ...studiam din umbra sa vad daca pot sa fac si eu ce faceati voi atunci...si am zis: ce io nu pot ??? ba chiar pot si anul urmator mam apucat de nebunia (in sensul bun) de curse....nu pot sa uit Mini Morris-ul lui Dinu Silviu....excelenta masina la gr. A
|
Quote:
|
Imi cer scuze tuturor daca cineva are impresia ca acest thread sa transformat in chat...nu este asa ,dar mai radem mai glumim si cel putin eu mai arunc cate o momeala ca sa iasa la iveala documente de mare valoare pt tinerii automobilisti si chiar pt noi fosilele auto ;)
|
1 Attachment(s)
2 piloti de legenda 8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning