![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Quote:
|
Si eu sunt tot pentru plasa neagra ;)
|
Pai de nebunii ashtia din Cta trebuie sa te feresti :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Niste poze cu noua plasa...eu zic ca da mai bine:D!Mersi Georges...
|
Era putin intuneric....sa nu bagati de seama masina de spalat:D...sincer nici nush cum a ajuns acolo!
|
Arata bine cu plasa neagra !!
Masina de spalat cine stie de la ce vecina aia furat-o si te dai lovit acum :)) . |
Quote:
|
ce bine arata bagata cu spatele in garaj, inca n-am vazut-o niciodata bagata cu spatele, numa cu fata
..arata bine cu plasa neagra, de unde ti-a venit ideea :-P, si in spate banuiesc ca ai facut plasa neagra |
aoleu ce naspa e cu chestia aia pe capota... prioritate: da-o jos... banuiesc ca e lipita nush! ar arata super fara... design curat... ti-am mai zis dar sare f tare in ochi..:)
|
4 Attachment(s)
Quote:
:D P.S. : Da priza aia jos de pe capota ca se vede urat in oglinda celui din fatza ! \/b serios ... |
X-Ray-Eyes frumoasa pisicutza, ai grija de ea, Astra-u il mai ai?? banuiesc ca da, ca e prea frumos sa-l vinzi :D
|
Quote:
|
Quote:
Il am ... o sa il aduc la 4 Tuning day ... daca reusesc sa il termin ... si cine stie ... poate am sa il vand ... :D Quote:
P.S. : Se vad misto farurile ... |
X-Ray-Eyes..unde putem gasi poze mai multe cu Astra-ul?? :D
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu masina cum arata acum....mersi mult prieteni ptr sfaturi...m-am reindragostit de ea,datorita voua:D....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning