Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra super (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/15623-masina-mea-opel-calibra-super.html)

LiviuTZ 19-01-07 13:32

Re: Opel Calibra super !!!

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 704894)
Ce faceai mah pe la Brasov acum 1 saptamana ???
:D:D:D

( BMW-ul Argintiu de Cta cu WRC care te-a depasit pe contrasens pe tine si inca 4 masini , cu avariile puse , intre Poiana Tzapului si Bv ) ...
:D

Pune niste poze cu el aici(cu toate ca nu are nici o legatura pe threadul asta) ...mersi

georges14 19-01-07 13:44

Si eu sunt tot pentru plasa neagra ;)

Tataee_^ 19-01-07 15:52

Pai de nebunii ashtia din Cta trebuie sa te feresti :lol: :lol: :lol:

LiviuTZ 19-01-07 17:04

2 Attachment(s)
Niste poze cu noua plasa...eu zic ca da mai bine:D!Mersi Georges...

LiviuTZ 19-01-07 17:06

Era putin intuneric....sa nu bagati de seama masina de spalat:D...sincer nici nush cum a ajuns acolo!

Al3xius 19-01-07 17:14

Arata bine cu plasa neagra !!

Masina de spalat cine stie de la ce vecina aia furat-o si te dai lovit acum :)) .

LiviuTZ 19-01-07 17:24

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 705434)
Arata bine cu plasa neagra !!

Masina de spalat cine stie de la ce vecina aia furat-o si te dai lovit acum :)) .

Mersi...:lol:posibil sa fie a unui vecin...

Rares_CRM 19-01-07 17:59

ce bine arata bagata cu spatele in garaj, inca n-am vazut-o niciodata bagata cu spatele, numa cu fata
..arata bine cu plasa neagra, de unde ti-a venit ideea :-P, si in spate banuiesc ca ai facut plasa neagra

Eugen_TL 19-01-07 18:17

aoleu ce naspa e cu chestia aia pe capota... prioritate: da-o jos... banuiesc ca e lipita nush! ar arata super fara... design curat... ti-am mai zis dar sare f tare in ochi..:)

X-Ray-Eyes 19-01-07 19:36

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 705079)
Pune niste poze cu el aici(cu toate ca nu are nici o legatura pe threadul asta) ...mersi

Eram 4 in masina ...
P.S. : Da priza aia jos de pe capota ca se vede urat in oglinda celui din fatza !
\/b serios ...

Rares_CRM 20-01-07 10:15

X-Ray-Eyes frumoasa pisicutza, ai grija de ea, Astra-u il mai ai?? banuiesc ca da, ca e prea frumos sa-l vinzi :D

LiviuTZ 20-01-07 12:23

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 705644)
Eram 4 in masina ...
P.S. : Da priza aia jos de pe capota ca se vede urat in oglinda celui din fatza !
\/b serios ...

Mersi frate...superba masina,in realitate este si mai frumoasa...priza o dau azi jos chiar daca imi ramane urma...:Dnici mie nu imi place!!

X-Ray-Eyes 20-01-07 14:44

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 706402)
X-Ray-Eyes frumoasa pisicutza, ai grija de ea, Astra-u il mai ai?? banuiesc ca da, ca e prea frumos sa-l vinzi :D

Il am ... o sa il aduc la 4 Tuning day ... daca reusesc sa il termin ... si cine stie ... poate am sa il vand ...

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 706564)
Mersi frate...superba masina,in realitate este si mai frumoasa...priza o dau azi jos chiar daca imi ramane urma...:Dnici mie nu imi place!!

Cea mai buna idee !!!
P.S. : Se vad misto farurile ...

Rares_CRM 20-01-07 19:41

X-Ray-Eyes..unde putem gasi poze mai multe cu Astra-ul?? :D

LiviuTZ 21-01-07 02:41

3 Attachment(s)
Niste poze cu masina cum arata acum....mersi mult prieteni ptr sfaturi...m-am reindragostit de ea,datorita voua:D....

All times are GMT +2. The time now is 07:08.

- Copyright 2026 4Tuning