![]() |
Re: Dacia Berlina Alb-negru Fara Manere
bv tau-le! bha sa-l pui si pe ala la kitch cu carutza aia!! o sg chestie ce nu imi place la masina ta e volanu!! schimbal cat mai repede!!
|
foarte fare TAU-le asta e masina aia din videoclip si e si de curse nu?Te saluta cu respect berlina STOCK.
|
Quote:
iepurasule.. anu viitor cand vii de pasti.. sa-mi aduci si mie o masina ca a ta :lol: :lol: ;-) |
SUPER TARE ...IMI PLACE ..... , desi la inceput de drum cand ai inceput sa lucrezi la dacia ta nu m-am asteptat ca o sa iasa asa de bine felicitari ....
chiar ai facut ceva super dintr-o dacie ;) nu prea sunt eu adeptul daciei... fiind un oltcitar convins ;) dar recunosc ca a iesit ceva frumos ...inca o data felicitari si astept sa vad cum ii sta si cu acele stopuri tranparente ;) si cu prima ocazie cum ajung in bucuresti .... fiind pe lista acelor masini care vreau sa le vad .... desi am vazut-o la salon mai toata ziua dar dupa toate schimbarile astea :rolleyes2 arata si mai super ...felicitari si vorba unui prieten: aveti incredere in voi, orice a-ti face! Chiar daca vreti sa personalizati o banala dacie! ;) NOROC |
oricum si el ca multi altii o fac din pasiune.Sa sti ca va fi cu adevarat una dintre cele mai frumoase...dpdv al modificarilor eu zic ca pentru dacii e unica de departe
|
tau a facut threadul ala in care sa ne dam cu parerea la bara fata???
|
Quote:
eu vb altceva cu alex din ct! mai am o bara noua pe fata si vreau sa o pun pe aia si alex nu vrea sa ma lase sa o schimb! la asta s-a referit! in topicul asta doar imi prezint masina! va multumesc la toti pt cuvintele frumose! ma bucur ca va place! eu unul simt ca mai are nevoie de ceva! dar sunt sigur ca voi gasi partea lipsa! bafta si multumesc!:oops: ;) ;) |
partea lipsa, zic eu, snt pragurile si unele finisaje, p care trebuie neaparat sa le faci;) da o fuga pana la ct dak tot poate alex sa iti faca partile alea din fibra.;)
|
eu zic ..niste jante lipsesc..unele frumoase:)
|
Quote:
|
sunt super marfa oglinzile cat ai dat pe ele si sa stapanesti sanatos lcd vb pe mess de pretul la oglinizi
|
de ce frate ce am zis..?
|
Are deja jante. Daca urmareai atent obervai ca s-au facut unele schimbari la masina fata de cum arata in videoclip!
|
imi pare rau atunci o sa urmaresc toata discutia de pe forum...ce sariti asa
da mah..frumoase jantele se potrivesc.... |
taule, io nu votez pina nu facem stoapili :) te astept cu triplele vechi, am mare nevoie de ele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning