![]() |
Re: B 61 R S V
parerea me este ca si la ford este kitch deoarece prima data au aparut la dodge viper si au devenit un fel de trade mark, oricum eu zic ca arat penibil masinuta aia de ford fiesta cu dungile albe pe ea. Iar pe logan...nu cred ca vrea nimeni sa supere ursuletu
|
eu cred ca n-au aparut pe viper prima data! :) in fine eu n-as pune linii pe nici o masina daca tot vrei ceva de genu se poate pune o urma de cauciuc sau o linie groasa 2 subtiri diferite modele eventual si pe lateral gen nfs porsche
|
dungile sunt specifice diviziei sport de la ford viperul nici nu visa la ele cand fordul gt le avea pe vremuri si facea furori da asta tine de istorie si de traditie sil lasa dungile ca ne-am muncit sa le punem prietenii stiu de ce vb la un tar
|
pana mea ... acu va contraziceti pe baza dungilor ???
ma p** pe istoria stripe-urilor ! silviule ... te-am vazut azi pe la I.O.R. ... ceva mai tarziu ... din pacate nu am vazut decat fundu' masinii ... mere masinuta ... bv...tine-o tot asa :D |
e frumusica..mie imi place !...
|
ma bucur ca iti place peter
da gabi ...am aproape 20 000 km si nu are nici un an :) sfatuiesc sa schimbati uleiul la 5000 de km ...eu cel putin asta fac indicat ar fi si filtru dar costa mult si .... da vio ne auzim la un tar ..sapt asta sunt acas [ concediu] |
7 Attachment(s)
nasol RSV asta cu dungi :rolleyes2 :lol: :twisted:
|
hehe marfa dungile :D auzi da unde e tipsu si pleoapele?? :lol:
|
sil4tuning .. am urmarit tot threadu si filmuletele cu u si masina ta si pot sa spun ca esti "nebun" :P saraca masina si saracu telefon ca si el am vazut ca a indurat ceva ... tineo tot ashea ... pacat ca nu e zapada sa ne arati ce stii pe zapada ;))
|
nu mi se par chiar atat de misto pleoapele astea care se gasesc mai peste tot ..
puteam sa imi pun d mult ... nasol ca nu avem zapada ca avea sa fie mare distractie :(( |
Quote:
|
2 Attachment(s)
la 16 000 km placute de frana pe fata noi
magazin dacia meridian 350 ron cu tva - pe ele scria DACIA :) magazin piese si accesorii 150 cu tva - pe astea scrie renault ..... discurile pe fata ma mai tin max 15 000 ...asa mi sa spus ...stilul de condus este prea sportiv pt piesele de lungan ..asa ca or sa tina mai putin ..asta e am sa imi iau si disc si placute brembo ....asta mai incolo ...sa le fac si pe astea praf ....asta e ... |
Quote:
|
iti dai seama ca da...:twisted:
mie mi-a spus ca atunci cand o sa termin al 2 set de placute se schimba si discu ...deci la 30 000 ca si tine pa pa ....next .. brembonel :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning