![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
O idee foarte buna,oricum eu fiind nou pe acest forum nu prea va cunosc,doar cativa pe care-i cunosc de mult de pe celalalt forum,stiu baietii.Deci maine ne cunoastem mai bine cu totii,asa si trebuie.Ne vedem maine
|
dragos...uh vi cu dane?
|
aha:) sper sa ajungem maine... daca nu intervine nimic urgent.
|
eu duc camera si cafem prezenta cu o poza:))
|
prezenta personala sper nu a masinii:lol: (nu de alta da nu imping pana acolo:lol:)
|
da hai cu masina Ovy... cine te opreste pana aici :))
sau vezi cauta-ti un prieten cu permis... :P si eu o sa am la mine camera... numa sa nu uit sa incarc acumulatoru :P... |
vin cu un prieten, da cu masina lui:-).......fa bine si nu uita:-P
|
Quote:
Deci maine data de 17.01.2010 ora 18:00 la parcarea de la Auchan langa spalatoria H2 sa ne vedem cu bine! |
ser sa ajung...:))
|
voi fi acolo :) cu RAL-uca:D
|
Sper sa fim cvel putzin catzi am fost duminica trecuta la Interex!!! O iesit si soarele sper ca ramane asa!!!
Azi:17.01.2010 Duminica, Intalnire la ora 18:00 in parcarea de la Auchang langa spalatoria H2!!! PREZENTA OBLIGATORIE!!!!! |
crek o sa fac o absentza :|
|
atunci chiar multi am fost:D nu cred c-o sa ne mai adunam atatia:)) atunci o fost o situatie exceptionala=)).( mi-am montat acuma de dimineatza 2 bare cu leduri, sa nu zica lumea ca nam facut nimik sapt asta) :))
|
@vlad...fa ceva sa sune mai tare meneleleeeeeeeee:))
|
incerc, sa fac:)) da sa strige mai tare salam in boxe:))) sua cel mai bine il chemam sa ne cante live:)) in parcare la auchan=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning