![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Fan Renault ... si banuiesc ca RS -urile sunt preferatele tale . Ieri la spalatorie admiram un Clio RS 2003 sau 2004 cred , acela 2.0 16v 170 CP . Sunt deosebite ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Efectiv suspin cand vad unul pe strada, deosebite, le iubesc. Probabil ca nu voi avea de ales si o sa cumpar modelul produs de Otto, Clio 2.0 16v. Si o poza pentru fani, scuze moderatorilor ca pun o astfel de poze in thread, nu m-am putut abtine. |
Superbe pozele dar mai ales cum sunt aranjate masinile:!:
|
Reale!:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Arata foarte bine ultimul Renault mai ales ca e Clio ca si masina pe care o conduci zi de zi:oops::Dcred ca ai aproape tot ce inseamna Renault Sport:-)sa le stapanesti sanatos si la cat mai multe :-)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Este Clio ca si masina mea intr-adevar, numai ca este mai veche cu vreo 14 ani. :evil_laug Si daca tot veni vorba de Clio... Un mic duet asa, intre generatiile RENAULT CLIO SPORT/WILLIAMS, 1:18, SOLIDO/NOREV |
Asta albastru e o frumusete de masina, cred ca cel mai indragit Renault de catre mine:!:
|
O combinatie perfecta dar se pare ca nepotul arata mai bine :D:D(dupa parerea mea)prefer masinile mai noi...Succes!
|
cu intarziere am vazut Clio-ul, foarte reusit overall. Arata foarte bine la exterior, mai ales cu roata de rezerva dedesupt, combinatia de culori interesanta si motorul frumos realizat ... nice ! :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
2010: Imi place mai mult cum este realizat Williams, dar ca si model, prefer nepotelul. MeMutzu: Si eu prefer masinile mai noi si de asemenea imi place mai mult modelul nou de RS, este mai pe gustul meu.. dar nu mi-e rusine nici cu Williams. Racer21: este ok combinatia de culori, in mod special imi plac pe machete jantele aurii. Insa bordul are o culoare care nu-mi place. Merci baietii :yes: |
Dedicatie speciala, nu este un RS, dar face cat unul:-)
http://thumbnails35.imagebam.com/116...3116440694.jpg |
Ai-ai-ai! Cum arata masina, imi place culoarea mult. GENIAL!
Face fara dar si poate cat un RS. :) O mica poveste care are o legatura cu poza atasata :???: Cand aveam Matizu (fosta mea masina), o colega de munca avea un Renault 5 campus (nu stiu ce editie sport, dar era identica cu modelul produs de Norev la scara 1:18 ), alb pe care-l vindea cu 1400 Euro. M-a invitat sa o testez si daca imi place sa o si cumpar. Masina avea elemente sport: scaune, cutie, ceva caluti in plus, etc. Dupa ce am dat o tura cu ea am ramas impresionat! Concluzia este ca odata urcat in Matiz, instant am sesizat ce diferenta de la cer la pamant este. Renault 5 era peste o masina noua din toate punctele de vedere. Merci model collector de poza, ai trezit amintiri in mine :))) |
Ah , ce bine ar fi stat acel Clio RS de care spuneam eu intre cele doua prezentate ... :mrgreen:
|
Momentan doar Otto models face modelul Clio Sport 2.0 16 V, din rasina la scara 1:18. Este misto in principiu, chiar daca nu deschide nimic la un pret maricel + ca nu-mi place culoarea in care se produce.
Urmeaza 2 Renault Clio V6 in colectie intr-o luna. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning