![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Quote:
si oricum la vara plec in Germania sa joc acolo :) pe 4000-5000 d euro nu ca la Giurgiu pe 300 d euro :) |
Bv fratica. asa sa faci....poate o sa iti cumperi si vreo Bestie:P
|
4 Attachment(s)
Cat de curand imi voi vopsii jantele !!!
vreau sa cer o parere :D tuturor (ma gandeam sa le fac miezul negru si buza polishata ) sau sa le vopsesc aceeasi culoare si sa le fac full polish !!! astept si eu o parere :D:D:D am atasat poza cu jantele mele "fara capacele" renunt la ele :D si ar fii 3 variante si va rog daca se poate sa votati! 1 argintii si le fac full polish :D 2 miezu gri inchis spitele si buza polish :D 3 miezu negru cu buza polish :D astept voturi !!!! am pus o poza si cu masina mea pentru cei ce nu cunosc culoarea masinii ! |
eu zic 3 miezu negru cu buza polish
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
jakal - liviu tex - Provenzano - marius mihaescu -
aseara un tovaras si-a cumparat 4 jante (17) pe un golf 4:| avea miezu "gri carbon" cu buza polish ,masina fiind neagra:| daca pun poze cu masina cum arata inainte cu table si cum poate arata acum s-a terminat :D va multumesc voua cei ce urmariti topicul si mi-ati scris o parere :D si eu tot spre "3" ma inclinam :D asta ma decis sa ma apuc de ele :D in scurt timp !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Pune-le sef stelute si da-le cu gold si ies marfa!Singura modificare la masina pe care o mai poti face este sa o topesti si sa torni un urs frumos:lol::lol:!
Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar am mai spus daca nu imi iau urs in viata asta NU SUNT OM ,,,,,TRAIESC DEGEABA:| |
am facut niste poze masinii :D azi am avut putina grija de ea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning