![]() |
Re: Jocuri pentru PC
Quote:
|
Quote:
Scuzati-mi intrarea în discutie :) |
Quote:
|
Hai ca incet incet ti se urca lumea-n cap Sabine.
Daca eu cred treaba asta sau daca n-o cred conteaza prea putin. Este un adevar si atat! Intotdeauna o sa existe cel putin doua masini care se vor intrece in oras indiferent daca vor exista piste de alergat. Cum in Romania nu exista asa ceva, lumea se da chiar si la legale... tot pe strada... |
am si eu o intrebare ? ce jocuri online in zona tuningului mai sunt, mi-a placut foarte mult modul in care se tunau masinile in nitto legends dar acolo conta mai mult masina decat jucatorul. asa ca daca cineva mai stie cateva jocuri de gen sa imi spuna si mie (de preferat cu masini cu licenta)
|
GRID frate...unul dintre cele mai tari jocuri existente pe piata..desi greu al dracu`:)
|
recomand Prototype :http://www.gametrailers.com/video/e3...50023?type=flv
|
Quote:
De la ce o fi?Am copiat crack'u si tot nu merge:evil:.. Bafta!:writers_b |
Ori nu ai cerintele ori nu ai luat jocul bun;)!
|
Salut!Stie cineva vreun joc misto multi-player cu masini ?
Mersi anticipat! Bafta! |
SALUT!
Printre cele mai bune jocuri cu masini : NFSU (terminat*) NFSU2 (terminat*) JUICED1 (terminat*) JUICED2 (terminat*) WORLD RACING 2 (recomand...(terminat*)) Alarm for Cobra 11 (terminat*) TEST DRIVE UNLIMITED (IT'S A MUST (terminat*)) DIRT (terminat*) in curand TEST DRIVE UNLIMITED 2... :twisted: rupem strada :twisted: (in joc ... ) |
Quote:
Dirt l-am downloadat si nu imi merge..:evil::sad:.. P.S:Trebuia sa pui si most wanted acolo(parerea mea:twisted:) Bafta! |
Salut sunt nou!Pai baieti eu m-am jucat Street Legal Racing Redline(este un joc cu masini le dezmembrezi le vinzi faci accidente faci curse ilegale faci bani cumperi masini poti baga orice masina veri de pe net in el este tare) dar eu m-am plictisit de el si caut altu tot asa cu dezmembrari si accidente.:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning