![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
jur....chiar sunt dependent de durere :)
|
durerea provocata de ? :lol: aparat pt tatuaje :-j yeah right..
|
Tatuajele mi se par cool, eu am un dragon care scuipa foc pe gat, facut in 2 culori: rosu si negru, mai mare caci asa am vrut. ce sa zic: doare tare, dar depinde de persoana. primul a fost pe umar, dupa, pe spate, dupa, pe gat, iar acum vreau pe coloana..
|
esti un adevarat cuceritor
|
da, ce-i drept, esti un adevarat cuceritor, dar daca ai scrie si corect poate ca ai fi un si mai bun cuceritor...
|
E cul frate ... ce'aveti cu el? :lol:
|
scuze, se mai intampla sa mai scrii si gresit, doar scrii pe tastatura, nu cu pixul...:rolleyes2:lol: ..oricum faza e ca celor care vor sa-si faca tatuaj nu trebuie sa le fie frica, pentru ca nu doare atata timp cat te gandesti in alta parte.eu sunt fericit, mi-am prostit si tovarasa si a acceptat sa-si faca si ea ,,:Dam mai dat-o pe langa mine.:D
|
Chiar dacă sunt offtopic, tre' s-o spun: tu nici cu pixul nu vei scrie vreodată corect !
|
:lol::lol::lol: amuzant, asa o fi. mirarea mi-a fost ca profesorii care mi-au corectat lucarile si examenul de capacitate nu au fost de aceasi parere.in fine, daca tu zici, asa o fi, domnul profesor:lol::lol:
|
La 15 ani şi eu băteam cāmpii, dar nici īn halul ăsta !
Dacă ţi-e lene să scrii corect şi nu te conformezi regulii numită "bun simţ", putem trece la metode mai dure ! |
ok, hai sa analizam putin postarile tale..."cuceritorule" :)
nu stii sa folosesti semnele de punctuatie, nu stii sa pui acordul hotarat la cuvintele care necesita asta, nu stapanesti modul in care se foloseste cratima, nu stii sa compui o fraza acordand propozitiile intre ele, faci numeroase cacofonii, (ai exemplele corectate cu rosu, ca la capacitate, in postarile tale de mai sus), ce spuneai de profesorii aia? ti-ai luat examenele cu spaga? :) |
Aualeu!Cat offtopic!:))
On topic: cam multe tatuaje pentru cineva, care zic eu, nu este inca major, sau cel putin nu lasa impresia a fi. |
Chiar crezi? :lol:
|
eu zic sa-ti faci un tatuaj cu alfabetul si semnele de punctuatie ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning