![]() |
Re: Agressive Racing Team
Eu cred ca alti nustiu ce inseamna un CLUB dupa parerea mea nui neaparat sa ai masin ultimu ragnet,si sa ai masina tunata casa faci parte din-trun CLUB, A.C.R e un CLUB auto infintat depe vremea lui Papura Voda aia habar-nua ce inseamna TUNING pe vremea aia dr si in ziua de astazi e un CLUB si cunosc citva membri,au masini clasice batrine DACIA,
|
7 Attachment(s)
Salutare baietii :)
sa va prezint noua mea masina 2001 anu motor 2.0 tdi curand cat de curand o voi inmatricula , si voi incepe modificarile subtile |
Opel Vectra B VauxHall
2.0 dti 2001 an |
Quote:
Bine domnu Dan Andrei Mihai.scuze ca te-am jictin aici sa te vada o tara intreaga :| vina mea:) 1 Nu am masina tuning e stoc...asa ca nu te lua de ea... 2 Te-ai luat de unguri asta mo deranjat RASISTULEEEE 3 Sa iti dea Dumnezeu numa bine si sanatate!!! 4 Pasinunea pt tuning se vede pe masina ta frate nu pe forum!!!! Cu respect Mihai...PACE!!!:peace: |
Quote:
1 Nu ai masina tuning ci e stoc, cum iti permiti sa te iei de mine si sa spui ca nu am ce posta aici ? 2 Nu m-am luat de unguri si ori esti orb ori nu sti sa citesti, eventual mai uita-te odata ce am scris 3 La fel si tie 4 spui exact ce incercam sa spun eu si ajungi sa te contrazici Deci din ceea ce ai postat dai dovada de prostie si ignoranta. Pur si simplu contrazici tot ceea ce ai spus pana acum.. asa ca m'am lamurit si de tine ;) salut |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vand suspensi normale polo arcuri si telescoape fata spate 100 euro in incheiere pun si eu niste poze
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu cred ca alati mor de ciuda, e singuru Club din ZALAU asta care tine nu gluma si sunt membri extraordinari in el baieti de baieti ,care stiu ce inseamna ca prietenu la nevoie se cunoaste ,am infintat acest club deja de un an si citeva luni ,am fost la citeva evenimente chiar daca uni nu-au masini Tunate . Au fost multi in acest Club dar au ramas cei care tin cu adevarat la el si il sustin ,inafara de noi nu a reusit nimeni inca sa faca un asemenea club in ZALAU asta sunt, mindru de toti baieti din acest Club respect ,pentru MARTON- GMA , DANI-VAA, GYURI-GYU, ISTVAN-YST, CLAU-CLA , AMERICANU-LAU , si baieti care sunt plecati din tara RAUL ,CRISTI ,BEKSI Toti sunt membri A.R.T- TEAM Zalau
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intre timp...inca o dovada ca masinile is in lucru... TTR-u..:D la makeup! :peace:
|
ba ati murit???? Imi place POLO !!!!!
|
Nu a murit nimeni.. :) inca deabia acuma incepe sa vina lumea de prin concedii..de aia nu se prea vorbeste nimic..
Tu ? Altfel? ..nu vii acasa? |
Eu bine...am venit si eu la Zalau....am vazut azi 85RMY...felicitari man...chiar imi place masina ta!!!! foarte frumoasa ;) in rest linisti la Zalau ;) si multe sensuri giratorii...cand au aparut atatea?:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning