![]() |
Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
vand kit lambo pt E36...desi e complicat de montat la altii - m-am plictisit / saturat de el, nu e ok pentru felul in care folosesc eu masina. gata cu figurile...
daca e cineva real interesat, cat de serios posibil - astept pm. daca e informativ, nu dati pm ca e complicat de montat, si e problematic de folosit zi de zi. doar daca chiar vreti asa ceva... |
da ce patisi?
|
nimic nu am...vreau usi normale. M-am saturat de lambo. Pur si simplu.
chiar tin la masina asa, si...vreau ce e mai bun pentru ea si pentru mine. O sa strang bani si de clima, un obc mic mi-e suficient...scaune Recaro - si termin cu interiorul. Apoi serpisorii si soft-ul ce ma asteapta de mult, si ...intr-un viitor un kompresor - pentru putina putere in plus (vreo 60 - 70 de cai mi-ar fi arhisuficienti - castig mult si la cuplu cu compresorul - si nici nu schimb motorul asta, care in sfarsit merge foarte bine) aaa...si in curand sper sa reusesc sa ma apuc si de portbagaj, si sa il si termin (cu putin SX help si Sound Identity)...asta chiar curand - luna asta sau luna viitoare. tot planuiesc multe, dar...criza, alte nevoi finainciare (cum ar fi concediul - si mai am si vreo 2 nunti, de 3 am scapat) si nu ajung sa le fac (planurile). oricum sunt incantat de prestatia masinii pana la Mamaia, la drumurile pe acolo, si inapoi...franele sunt perfecte, motorul merge impecabil absolut, consuma putin in regim de sosea, nu oras, si silencerele chiar isi fac treaba cum trebuie, lasa exact atat sunet cat trebuie - in sfarsit se aude si motorul in ture inalte, nu doar tobele. mai muncesc pe ea, mai descopar unele chichite ce trebuie rezolvate, evoluez incet incet impreuna cu ea...si devin din ce in ce mai BMW FAN... |
:D usile normale sunt ceea ce trebe la modu de zi cu zi...
|
Si eu mi-am dorit f mult lambo dors pe calibra , dar dupa ce am vazut cum sta treaba am renuntat la ideea asta. Mai nou am renuntat si la ideea benzinar. :)
Am imbatranit si eu , imi doresc un A4 dizel , consum mic , confort , eleganta alea alea. M-am saturat de galagie si toate cele :D |
Lasa ma lambourile alea acolo ca'i pacat de ele (ce frumos dau pe masina) :) mai bine arunca niste poze cu masina intrun cadru mai exotic (ca sigur ai tras)
Te salut! Oricum, orice ai face esti pe drumul cel bun! |
nu e vorba ca m-am saturat...masina e outstanding fata de o masina stock normala - odata urcat la volan nu mai vrei sa te dai jos...dar nu despre asta e vorba, e vorba despre o oarecare comoditate in utilizare cotidiana.
nu am nimic cu lambo-urile, singura chestie ce as putea-o face sa mearga mai ok ar fi sa pun telescoape mai mari, sa se deschida mai usor si sa sustina mai ok greutatea. dar..sunt incomode. am imbatranit, cum ziceaDabotta - te plesnesc daca mai spui ca tu la 21 esti batran - si in plus bine ca mi-ai amintit ca imi esti dator cu un balast... |
eu unu zic ca la o masina de zi cu zi tre sa ai comfort ( parerea mea) dar la ce ai facut tu cu e36-le lambo face cam 25% din aspect, pana la urma e masina ta si faci ce crezi tu ca e mai ok :lol: eu unu am vazut masina doar in mers si pot sa zic ca arata demential ar fi o treaba sa fie plug&play si sa le pui doar pt show-uri :twisted: bafta si indiferent cum lasi masina cu lambo sau fara ramane o masina f frumoasa
p.s DaBotta nu ii batran..... asa se crede doar putzoiu :twisted: |
pffff...inca ma mai gandesc ce fac. Oricum e cineva serios care ar putea primi lambo kit-ul. Dar ma gandesc inca ce fac...maine o sa ma duc sa schimb anvelopele pe fata, ca la cat de cracanata statea (inainte sa o ridic)le-a distrus pe cele de pe fata...mai am un drum in tara de facut, cred, in acest weekend, si apoi o sa o las din nou jos.
in alta ordine de idei, mai am cate ceva de dat de pe pisicuta cu 4 usi, mai degraba cred ca am sanse aici decat altundeva. le dau si la pachet, sa ma scap de ele, la pret de nimic (negociati care e interesat). mai am o coaja de bord de 4 usi, consola centrala cu loc de geamuri electrice fata - in stare buna, 2 aripi fata, capota, portbagajul, manerele de la usi, geamurile fata - si o gramada de alte maruntisuri (butoane, cleme, o coloana de directie cu contact pe ea, butonul de semnalizare cu mufe, panou comanda aeroterma - astea imi vin acum in minte), scaune fata de 4 usi cu material negru pe ele, stalpi fata 4 usi -gri, o bara fata de 4 usi din plastic.etc etc. le-as da pe toate unuia care se ocupa cu dezmembrari, la un pret mai mult decat decent, ca nu am vreme sa ma ocup si sa ma scap de ele. trebuie sa cam eliberez garajul SX de lucrurile mele ca nu mai au loc baieti in depozit... THX. Alex, astept inca cu balastul ala :rolleyes2... |
Rezolvam si cu balastul ala. Chiar asa de urgenta ii treaba ? ca tot plecat is pe la satu mare
|
stai linistit, inca nu e...daca o tinut ala de "imprumut" deja de imediat de un an... numai s-ar putea sa mai am ceva drumuri, si...sa nu patesc vreo minune sa raman fara vreun far. La ce drumuri bune avem, nu m-ar mira.
|
pfuuu... bolidul a facut inca 1000 de km in weekend-ul trecut, cu 4 persoane plus bagaje (plus mortu' din portbagaj - in persoana 1 buc RE cu cutia aferenta) - am fost pana acasa la ai mei - am trecut si prin momente naspa - vreo 10 km de drum ultra prost si spart, dar ...jantele au ramas intregi, pasagerii au scapat de eventualele pietre la rinichi.
inca ma gandesc ce fac cu lambo-ul, e un om serios care s-ar implica, dar...s-ar putea sa caut niste telescoape mai smechere, si atunci la iarna sa rezolv si interiorul- macar o sa am vreme sa las masina sa stea, si vreme sa mai pun la punct daca apar eventuale probleme. PS need climatronic... |
am descoperit zilele astea o mica scurgere de benzina (din nou), dar de data asta se pare ca e undeva la rampa, unde sunt doua furtunase cu un racord metalic - ... faza ciudata e ca dupa ce se incalzeste motorul, nu mai curge. Sau se evapora instant, sau...problema e undeva la oringurile de la injectoare, sau la alte garnituri...care atunci cand se incalzesc, se dilata si ...
in rest, multe idei , timp deloc pentru ele...sa speram ca totusi incet incet se va concretiza cate ceva. PS azi ma duc dupa mocheta interioara - am gasit una neagra impecabila - ma gandesc doar cu groaza ca va trebui demontat tot interiorul... |
se vinde muzica - daca e cineva interesat, o sa dau si detalii. preturile sunt mai putin de jumate din cat am dat eu, dar... vreau sa ma indrept in alta directie. sa vedem ce se poate obtine din ele, si daca merita vandute.
|
la cati bani iau pe muzica,nici vorba sa o mai vand...nu imi bat joc de banii ce i-am dat acum 2 ani si ceva pe scule...o sa schimb doar dvd-ul cu un cd-player mai profi, si sper separat un car-pc.
o sa remodelez intr-un fel sau altul portbagajul, si as vrea sa schimb jantele, atata ca din cauza fitment-ului o sa gasesc destul de greu ceva sa se potriveasca. Dar merita incercarea. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning