![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
toata lumea ma `ia de fraier ... asa de ampulea ma simt ... si ei nici nu stiu ca sufar enorm de mult ... pt o fata ... dar ce sa faci asta este ...
P.S. fck the b*tc**s ... |
Pai eu aici as fi de acord cu lumea....NU SE MERITA SA SUFERI PT O FATA!!!Fiinte de-astea gasesti pe oriunde.
|
Quote:
pai daca merita daca nu ... tot vom suferi ... |
Quote:
|
Quote:
|
vorbiti k intre onesteni acum,nu? :)
|
Nu neaparat. oricine can join us.
|
Quote:
|
ha ha ha......chiar nu am observat k si tu esti din onesti :D baga-te si tu pe topicul ala "onesti" ;)
|
nah bun .... m-am fript iar ...
si cam asa se intampla cu oricine la care tzin cu adevarat .... dar nah` ... in fine .... doar chestia asta nu o inteleg .... bai frate ... dak fata nu mai vrea nik cu me ... d c pwla mea nu zice asa ... si ma tzine asa catva luni ... timp in care bineinteles ca incep sa tzii mai mult la ea ... decat dak ar zice de la inceput .... bei fraiere ... nu mai simt nik pentru tine .. asa ca e gata ... move on to the next ... love suck ... si asta se tot intampla |
a da .. si inca o chestie care nu o inteleg
d c persoanele la care tzii mai mult .... cu care ai fi mai dispus sa faci compromosuri ca sa fie totu` bine ... etc .... tot timpu` astea sunt cele care iti dau mai tare peste nas |
pt k asa se intampla mereu...sa alegi gresit :)
si in leg cu aia...de ce nu iti spune ca nu mai vrea....nush frate...nici eu nu spun...kiar dak nu mai vreau..astept sa greseasca el si sa fac pe ranita ca nu pot sa ii zic..nu vreau sa mai fim impreuna pt k nu mai tin la tine...gandeste-te cum te-ai simti...asa macar ai si tu un motiv..cat de varza ar fi...nush...mie una mi-e greu :| oricat de nesimnificativa ar fi relatia aia |
nu mey ... metru ca aici gresesti ...
deci nu ii zici ca nu tzii la el doar astepti sa faca el ceva greit ... da` in timpu` asta poate el prinde si mai mult drag de tine ... si te iubeste si mai mult ... de unde rezulta ca si despartirea e mult mai dureroasa ... si sincer m-as simtzi mult mai bne dak mi-ar zice ... mey .. nu mai tzin ... asa isi vede si ea de viatza ... imi vad si eu de viatza ... pentru ca de exemplu .. acuma cu mi-o zis dupa cateva luni ... ma simt mult mai najpa decat dak mi-ar fi zis de la inceput ... |
da....dar e si in sufletelul meu o farama de indoiala....ca ma gandesc...frate dar dak doar am eu impresia.si dak ma despart o sa sufar? apoi dak-ti zic ca nu mai vreau sa fiu cu tine....nu prea pot sa mai dau inapoi. si.....mie mi-e frica de reactie dak zic nu mai vreau aia e..nu mai simt mai nimic
ultima oara cand am facut asta...desi nu imi statea in fire...dar am zis hai frate ca asa e normal....a iesit ORIBIL...asa ca am ales sa nu mai zic niciodata ca....nu mai tin la tine...las de la sine sa se inteleaga ca nu mai merge....devin mai rece si la primul pas gresit....s-a terminat... |
hmm ... u te intrebai ... dak ma despart o sa sufar ?
in aproape toate cazurile... cel care pune capat relatziei (adica zice ... gata .. punct ... ) acea persoana o sa aiba mai putin de suferit decat cea caruia i se spune (stii ...vreau sa fie gata ... ) deci .. dak chiar e vorba de o iubire .. unul tot o sa se lupte cu lacrimile ... dak nu amandoi ... si stiu ca dak esti intr-o relatzie ... totusi stai ceva pe ganduri pana sa zici stop. dar macar ii zici cate ceva .. ii dai de banuit .. si daca nu-i zici in fatza ca nu tii la el oricum ... si ea s-a incadrat la tiparul tau de a actiona. adica ... am fost certat o vreme si nu mai vorbeam .. dar dupa aia am revenit. si acuma imi zice ca orice sentiment pe care l-a avut pt mine ....o cam disparut cu timpu..... dar totusi nu mi-a zis asta in fatza pentru ca astepta sa gresesc eu cu ceva. dar in tot acest timp eu am inceput sa tzin la ea din ce in ce mai mult ... si ea vazut ca tzin foarte mult la ea .. si dovedit prin fapte. in fine ... ce mai conteaza acuma . s-a pus punct si nu mai este nimic de facut |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning