![]() |
Re: Machetele mele - alexu_bad_boy
Frumos, asteptam un recensamant al colectiei tale, bafta ;)
|
Frumos si interesant recensamant. la 1/24 ai chiar multe :d Bafta si la cat mai multe:)
|
Quote:
|
Imi place aia mica ca se deschide tot la ea e frumoasa si restu normal :shock:
|
Salut.Mai ai macheta Lexus RX400h ? Nu o vinzi ?
|
Salut am dar eu nu vand nimic din colectia mea. Apropo mai am si eu ceva noutati dar nu am mai avut timp sa le prezint oricum nu terminasem de prezentat nici colectia de 1/64 (nici la jumatate nu am ajuns cu ele)
|
Salutare......nu am vrut sa pun anunt..deci cu o mare durere spun ca colectia mea intra la vanzare si se da pe bucati ca pe toata sunt constient ca nu o ia nimeni.
Se da aproape orice cu foarte mici exceptii.....poze aveti cu toata colectia deci va astept cu oferte..multumesc daca are ceva ca am facut anuntul aici o rog frumos pe claudia sa-mi faca ea unul cum trebuie.... |
1/24 :
Chevrolet Caprice ’87 (Maisto) 30 ron Audi Q7 (Welly) x2 60 ron fiecare Ford Mustang GT (Maisto) 45 ron Nissan 350Z Nismo (Kentoys) 40 ron Ferrari 308 GTB (Bburago) 45 ron Range Rover (Bburago) 45 ron Mini One (Bburago Italy) 40 ron Mercedes SLK350 (Welly) 45 ron Subaru Impreza WRX (Bburago) (piese) 25 ron Lancia Ypsilon (Bburago) 45 ron Citroen C2 (Welly) 45 ron 1/87 toate la 50 ron P.S. daca vreti altceva va astept cu oferte |
pacat...:sad:
|
stiu eddy ca e pacat dar prefer sa mai fac la masina mea cateceva
|
Come on!
Erai de competitie aici... macar pastreaza si tu ceva sa stii ca ai fost legat de comunitatea asta. |
--------------------------------------------------------------------------------
Come on! Erai de competitie aici... macar pastreaza si tu ceva sa stii ca ai fost legat de comunitatea asta. Ms man..nu eram chiar de competitie eu aveam multe ieftine dar se adunasera ceva. De pastrat as vrea sa pastrez mai mult...dau asa ce nu m-am atasat foarte mult de ele. |
Felicitari pentru colectie!De unde ai faci rost de jante?si inca ceva ai cumva pe acolo o Honda Civic din '93 coupe?ma chinui sa caut si nu gasesc...
|
Quote:
M-am gandit sa scriu si eu ce a mai intrat in colectie 1/18 Hoover (macheta de la reprezentanta) 1/24 Porsche GT3 RS (Cu telecomanda) 1/43 Seat Leon Cupra,Seat Ibiza,Mercedes CL,Maserati MC12 1/32 Toyota FJ Cruiser si Toyota Camry P.S. 1/18 Chopper (are 2 butoane care ii se aprinde farul si se aude motorul) |
Poti pune niste poze cu Hover CUV ala ?
App: E Paudi Models. nu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning