![]() |
Re: accidente in bacau
Ba frate arata mijto dacia merge la ICM...:((
|
1 Attachment(s)
Sa intamplat in martie 2005 la intrarea pe Bacovia, dinspre Energiei. Noapte, strada ingusta, masini parcate de o parte si de cealalta a strazii, si consecintele leam suportat eu :(
Apropo de interese si de primarii, eu lucrez la o primarie si te sperii de foamea "demnitarilor", mie si sila!!! |
hmmmm... ti-a sifonat-o destul de tare...
cat despre primarii, ai mare dreptate.... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
:D
Quote:
|
Quote:
|
Ati auzit ca a murit cel implicat in accidentul de la CT? Dupa o luna de chinuri, sa dus, a si fost capabil sa vb. Dumnezeu sal odihneasaca in pace!
|
in orice caz era indoit "un pic" in forma de L de la mijloc.
|
Quote:
|
n-am reusit sa fac nici o poza. se adunase lumea ca la urs. traficul greoi....
Quote:
|
aveti mare grija la intersectia aleea parcului cu garii. nu incercati sa iesiti spre gara pe langa bordura ca o sa aveti marea surpriza sa va ciocaneasca vreounu care depaseste in intersectie si sunteti expusi cu botu masinii exact in fata lui si nu va vedeti niciunu. am vazut un accident acu. era prea intuneric si nu am putut face poze. era sa o comit si eu intr-o zi. e aiurea marcajul de pe strada. si mai e si gardul viu.
|
saptamana asta am vazut multe accidente cu BMW-uri. e vreun ritual, ceva?:D
|
aseara am vazut unul cu un seria 5 modelul nou si cu un matiz pe mioritei. nush cum s-a intamplat dar bmw-ul era destul de sifonat iar matizul avea bara putin stramba :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning