![]() |
Re: Prezentati-va!
2 Attachment(s)
salutare tuturor...
Nume:Flaviu Varsta:22 Ocupatie:Student UTCN ( Electronica:cry: ) Masina:Golf 3 1.6... |
1 Attachment(s)
Salut
fan golf 3,2 ionut 20 de ani frizer :)) |
Salutari,
Mihai 30 ani 458 Italia (chiar daca nu-i rosu) Sa ne vedem cu bine si fara incidente prin oras. |
Este unul si pe rosu daca nu ma insel. Al tau pe galben l-am vazut de cateva ori pe Titulescu in trafic. Superb :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare
Nume: Stefan Varsta: 22 Ocupatie: Student Masina: Ford Mondeo 2.0 tdci Nu's originar din cluj, dar cum mai tot timpul stau aici mi s-a parut ok sa postez in sectiunea asta |
Mihai, tu pentru fiecare masina ai cont pe 4tuning ?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
salut!
Nume: Zsolt Varsta: 20 Ocupatie: instalator Masina: VW Passat 1.9 TDI |
salut tuturor!
Chiar daca sunt de ceva vreme prin comunitate, abia acum ma prezint :) Nume: Catalin Varsta: 26 Ocupatie: Consilier Vanzari Ford Masina: Audi A4 B6 2.0 ALT In curs de "personalizare" :) V-am salutat |
2 Attachment(s)
Sunt si eu in zona de vreo 3 ani ,
Ma numesc Bogdan, 22 de ani, in prezent masterand la FSPAC . Sunt posesorul unei Honda Civic din 94( cumparata tot din Cluj ) care se afla intr-un proces mai lung de modificari :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Numele este : Petrica
Nickname : kilah Sunt din : Gherla Stau in : Cluj Varsta : 24 ani Ocupatie : Administrator de server + Student la Informatic in Brasov. Masina : BMW E36 Compact ( 316i ) prea putin modificat din 97. |
1 Attachment(s)
Salut
Laurentiu. nick(GUGU) bmw e36 sper sa ne auzim in curand :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning