![]() |
Re: Alba Iulia
sambata seara dc se poate eu am de lucru mult sau daca nu ramanem pe duminica?banditule te provoc dar numai seara.
|
a inebunit lupul:))se vede ca am iesit diin post...
|
sa ne hotaram odata cu adunarea...multa lume e dezinformata..sa dam drumul la club.a INVIAT si HRISTOS dar clubul nostru e tot mort..!!doamne ajuta!!;))
|
Quote:
|
cred ca ramanem cel mai bine cu intalnirea pe duminica. sambata o sa fiu plecat din alba. am inteles ca si dom' presedinte. :) ramanem pe duminica in acelasi loc la aceeasi ora. numai fondatorii. sper sa fie ultima adunare in cerc restrans. si de sapt viitoare sa ne intalnim cu totii. nu ne ascundem de nimeni :) insa mai avem de definitivat o serie de probleme organizatorice.
mama ei de liniuta... tot dau ture prin oras si nu vad pe nimeni... in afara de lambo galardo... da' pe ala nu-l cunosc :) o fi si plecat din alba... |
Quote:
|
prin petrom, pe acolo... cum de nu ne-am vazut? :p faina calibra ai... sa iti traiasca! :)
|
vreau ... si eu ceva ....de 150 cp
|
deci pe duminica.asa sa fie..!!
|
hmmm ce calibra mey!?? ti ai luat alta masina????
|
pai stiu mai stefane ca mie era sa-mi spargi geamul la saab dar si urechile mele si a lu domnu mecanicu tau.lasa sa vad poate vin sambata seara si ne raliem un pic
|
mai deci duminica ne intalnim?? sa stiu si eu puii mei ca am ratat celelalte adunari...nu`mi trageti clanta cu adunarea asta:))))))
|
da, man. duminica la ora 17:00. ca de obicei, in OMV. cine nu vine, l-am exmatriculat :)
|
helloooooooo ce masina are stefan akm?:D si-o schimbat manta?8-)
|
:joy: bah, sunt iritat rau de tot. toata lumea toata ziua numa' de liniute si cerculete vorbeste. no ia sa va vad acuma: care face un dreptunghi? :joy: :ihearu: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning