Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

serifu_gun 10-04-07 22:23

Re: Alba Iulia

sambata seara dc se poate eu am de lucru mult sau daca nu ramanem pe duminica?banditule te provoc dar numai seara.

ghostdog 10-04-07 23:21

a inebunit lupul:))se vede ca am iesit diin post...

ghostdog 10-04-07 23:49

sa ne hotaram odata cu adunarea...multa lume e dezinformata..sa dam drumul la club.a INVIAT si HRISTOS dar clubul nostru e tot mort..!!doamne ajuta!!;))

ab79fly 11-04-07 08:59

Quote:

Originally Posted by serifu_gun (Post 844891)
sambata seara dc se poate eu am de lucru mult sau daca nu ramanem pe duminica?banditule te provoc dar numai seara.

hmmm mai vrei o sansa ??? :-P

hoinar 11-04-07 09:18

cred ca ramanem cel mai bine cu intalnirea pe duminica. sambata o sa fiu plecat din alba. am inteles ca si dom' presedinte. :) ramanem pe duminica in acelasi loc la aceeasi ora. numai fondatorii. sper sa fie ultima adunare in cerc restrans. si de sapt viitoare sa ne intalnim cu totii. nu ne ascundem de nimeni :) insa mai avem de definitivat o serie de probleme organizatorice.

mama ei de liniuta... tot dau ture prin oras si nu vad pe nimeni... in afara de lambo galardo... da' pe ala nu-l cunosc :) o fi si plecat din alba...

ab79fly 11-04-07 13:47

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 845452)
cred ca ramanem cel mai bine cu intalnirea pe duminica. sambata o sa fiu plecat din alba. am inteles ca si dom' presedinte. :) ramanem pe duminica in acelasi loc la aceeasi ora. numai fondatorii. sper sa fie ultima adunare in cerc restrans. si de sapt viitoare sa ne intalnim cu totii. nu ne ascundem de nimeni :) insa mai avem de definitivat o serie de probleme organizatorice.

mama ei de liniuta... tot dau ture prin oras si nu vad pe nimeni... in afara de lambo galardo... da' pe ala nu-l cunosc :) o fi si plecat din alba...

zi unde esti ca vin eu ... dar o dam in afara orashului sa nu sparg vreun geam cu tobele ...

hoinar 11-04-07 14:09

prin petrom, pe acolo... cum de nu ne-am vazut? :p faina calibra ai... sa iti traiasca! :)

riv_gms 11-04-07 16:59

vreau ... si eu ceva ....de 150 cp

ghostdog 11-04-07 17:29

deci pe duminica.asa sa fie..!!

bogdan100 11-04-07 19:12

hmmm ce calibra mey!?? ti ai luat alta masina????

serifu_gun 12-04-07 00:05

pai stiu mai stefane ca mie era sa-mi spargi geamul la saab dar si urechile mele si a lu domnu mecanicu tau.lasa sa vad poate vin sambata seara si ne raliem un pic

Narcys_dj 12-04-07 01:20

mai deci duminica ne intalnim?? sa stiu si eu puii mei ca am ratat celelalte adunari...nu`mi trageti clanta cu adunarea asta:))))))

hoinar 12-04-07 09:53

da, man. duminica la ora 17:00. ca de obicei, in OMV. cine nu vine, l-am exmatriculat :)

bogdan100 12-04-07 10:01

helloooooooo ce masina are stefan akm?:D si-o schimbat manta?8-)

hoinar 12-04-07 12:47

:joy: bah, sunt iritat rau de tot. toata lumea toata ziua numa' de liniute si cerculete vorbeste. no ia sa va vad acuma: care face un dreptunghi? :joy: :ihearu: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano:

All times are GMT +2. The time now is 08:27.

- Copyright 2026 4Tuning