![]() |
Re: Roman
Quote:
am auzit ca te'ai innoit:) ti'ai luat inele:D Multa bafta cu noua jucarie;) |
Quote:
|
Va dau eu detalii ca nenorocitu asta mai intra la vara pe forum,si stiu detalii ca in ziua in care a luat-o am iesit in oras cu el. Audi A4,2003,un gri parca culoarea,1.9 TDI (101 cai),xenon,jante pe 17,dvd,folii,codita de rechin(am vrut sa i-o rup eu dar i-am dat termen cateva zile sa o dea el jos:)) )....nu stiu ce sa va mai zic,va mai zice el. 12 zile pana la 18 :X (abia astept) !!!!
|
:)) am vazut si eu masina, super frumoasa! Sa'l tine bine sanatos!
|
Multumesc de urari baieti, mi-e dor de o intalnire sa mai stam la palavre, abia astept sa vin acasa ... dati si voi un sms ceva cand mai faceti un " meeting" .
Masina ce sa zic de ea , a enumerat Vlad mai sus cam ce ar fi mai dragut, e cam rapanoasa si astept caldura s-o bag la curatenie generala. In rest... astept sa ne vedem. Take care |
Vii acasa weekend asta? Eu plec in 2 ore :)
|
Nu vine,saptamana viitoare vine,tre sa vina ca e o zi mare,devin major :)) Si Dragos(scturoag) vine saptamana viitoare ! Sambata viitoare \:d/. Daca mergi la PLM morph,da un semnal.
|
Quote:
|
vad k e ceva activitate prin roman :D mai spre vara cred k o sa vin si eu la socrii si probabil vin cu nissanu, poate iesim la un cico in Tosca :)) si o savarina, va salut baieti !
|
Mate,a cam trecut treaba cu Tosca :))) Daca vii si dai un semn gasim noi unde sa mergem,numai sa vii :)) E bine ca ti-ai luat o moldoveanca,gospodine,frumoase,cuminti :>
Asta vara era miscare tot timpu,ne vedeam in fiecare seara,acum unu pe la facultate,altu in alta parte,eu is cam singurul care am ramas prin oras.... :) |
Quote:
Eu te astept dar sa vii neaparat cu Nissanu!!! NEAPARAT!!! Poate stai si tu 2/3 zile si facem o miniexcursie pana la fratii de la piatra cu NSL, mergem putin pe circuit acolo :)...o sa'ti placa :) |
Quote:
Ce Tosca baaa ? :lol: vrei sa gasesti carabusi in prajituri ? Am auzit ca la Roman Caffe ii misto si is bune prajiturile... |
Quote:
Hai noroc si welcome back (glumesc bro) |
Asa, asa... multumesc pentru reclama ;))
Da mah, va fac cinste, serios :D Vladutz stie :D |
weekend-ul asta ceva activitate??? am ajuns si eu prin roman :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning