Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

bakal 14-02-07 14:12

Re: Intalniri Iasi!

bine ai venit razvan 2.0-----

ia uite ma, ca se incing spiritele la iasi. eu am fost ceva mai absent pt ca acolo unde sunt nu am acces la net.
1 poate curatenia asta de primavara timpurie e bine venita, nu ca as fi eu cine stie ce membru, dar e o parere. unii sunt cu capu si nici nu stiu ce sa faca. eu unu am stat pe forum 1an inainte sa vin la intalniri. acu poate nici pe mine nu ma agreaza unii, dar zic eu ca nu am calcat pe coada lumea chiar asa de rau ca altii(AXEL, VLADUT SV).
2 AXEL eu unu am incercat sa te integrez, sa te mai ivat cate ceva cand am mers impreuna cu masina, dar nu ai ascultat. no ofence, dar ai procedat gresit din start. Ai golf4. Si ce daca? sunt masini mai tari si stau in banca lor;sunt masini care incep procesul de tunare, sau care se pregatesc de asta, tu? ce modificari ai la a ta? forumul si intalnirile se adreseaza celor care iubesc masinile si tuningul.
3 vladutsz, ai cam imbulinat-o. din cate am inteles pa mine si pe altii cativa ne-ai cam facut complici la furt, fara stiinta noastra. e grav.
4 daca am suparat pe cineva care merita sa-mi cer scuze, o voi face, dar sa vina cu argumenta solide. eu am tot respectul pt 'seniorii' 4tuning, si pt cel care a avut incredere in mine si m-a invitat in familia asta asa de frumoasa.

sper sa ne vedem vineri.

CRyS` 14-02-07 15:59

Ah ce bine ma simt !Dupa cele spuse de tine Razvane! Hai sa ti pop oleak si multzam ca 2 luni m`ai caract cu muscle caru tau :D

slip 14-02-07 16:56

hai k ne vedem vineri dA? sa vina oamenii .. sa stam de vb.. avem multe de discutat...
saptamana asta o sa fie altfel..sper..
nu ne mai adunam 100 de mii de oameni in fatza la palat..k sa avem de unde scapa de unii...
o sa vin cu detalii .. la intalnire sau prin telefon...
trebuie discutate cateva probleme..si reglementari...probleme personale si problema comunitare...plecari si veniri...deci o sa fie de treaba..
pana vineri va salut.. numai bine..

corraptor_evo 15-02-07 08:11

Mdaaa!
Fierbere mare acu' 4 pagini: aerul vibra, apa clocotea, pamintul se cutremura, lemnul se crapa, focul se-atzitza; pe la pagina asta lumea se mai linistea si la intilnire se invita!
Huh! Bine ca eram plecat din Iasi!

CRyS` 15-02-07 08:58

Aaaaaaa!Ai tras chiulu!Las` ca ti prinde eu!Iara consumi combustibil si poluiezi!

Aprooopoooooooooooooooooooooooooo!Am vazut azi dimineatza in fatza la Select o masina pe care scria mare(nuj ce draq de masina,ceva cargo[Kangoo gen...] MERG CU ULEI VEGETAL!Adik cu BIODIESEL?Da vreau si eu!Ca am ulei cu tonele! :)

slip 15-02-07 09:17

o groaza de treaba ai tu crys.. vrei sa mergi cu ulei de la cartofi prajitzi a?
mai era pe forumu asta un tip cu un audi 80 diesel...care la fel ..punea ulei ars..in rezervor si cica mergea.. acuma nu stiu..nu am stat langa el.. sa vad ce si cum..dar am mai auzit povestea asta si pe discovery.. :D cica pute a cartofi prajitzi.. TARE ! :D dar depinde si ce ai gatit cu uleiu ala ...
numai prostii ai in cap..HAI PA.. :D
salutari...

CRyS` 15-02-07 09:24

we eu gatesc numai oua!oule bulanilor si le dau la caini! :)

AXEL_SS 15-02-07 19:51

Back lume:D Missed me?

CRyS` 15-02-07 20:07

Nevoie mare!Mare nevoie!Nu prea ne impresioneaza :)

slip 15-02-07 20:33

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 751771)
Back lume:D Missed me?

NU :D
stiam k nu rezisti ;) pusesem pariu pe forum k vb aiurea de plecat.. :D
dar iti spun o treaba... kestia cu plecatu nu merge la toti ;) k la femei..
la fete..dak pleci o zi.. iti simt lipsa si te vor inapoi.. :D aici nu ;) aici suntem barbati..suntem realisti.. suntem hotarati..stim ce vrem.. nu dam inapoi pentru nimeni !!!
DECI NU !! nu ne-ai lipsit..
salutari

vladutzz 17-02-07 00:51

a iesit bine si`n seara asta...
am fost cei care ne stim intre noi...am mai legat cateva cuvinte cei care nu ne stiam decat din vedere...
a fost palpitant in "vale"....f fromos :lol:
"oile negre" nu si`au facut aparitia...si a fost bine :D

CRyS` 17-02-07 00:56

Perfecta dreptate!

Daca nu ne mai vedem maine seara....Duminica Dimineatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dragi copchii!

ESPinoza 17-02-07 08:44

ma spunetzimi si mie unu la ce ora suntetzi la targul frumos sa ma intalnesc si eu cu voi sa merg cu voi o data sa nu ma ratacesc :)

slip 17-02-07 09:01

deci noi la 8 jumate..maxim 9 fara 15 plecam din iasi... si te sun eu maine dimineatza inainte sa plecam k sa stii
nu stim cand ajungem... k mergem incet.. dar.. vorbim prin telefon
salut

DeeaBaby 17-02-07 09:35

:chuckel: la cerera Domnului Slip iata si cateva date despre starea vremii de maine... :arrow:
Pe fondul conditiilor atmosferice, ziua incepe cu temperaturi destul de coborate, spre -4C, dar, pe fondul cerului cel mult variabil, se vor atinge 4-5C dupa amiaza. Avem o zi de sfarsit de saptamana ceva mai adaptata perioadei in care ne aflam...
presiune scazuta...in crestere usoara in cursul zilei ...adika....instabilitate atmosferica
vant moderat cu intensificari
umiditatea aerului ...aprox 60%
prin urmare..o zi senina, fara evenimente meteorologice semnificative, luni va fi mai cald:boogy:

Drum bun sa aveti! Have fun si astept poze si filmulete;) sunt convinsa ca va iesi ceva super, avand in vedere buna organizare ce o desfasurati:lol:
eu nu merg . Espi e ketroos:shakefist
Sayonaraa:hug:

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning