![]() |
Re: Evacuari custom INOX
cat costa inlocuirea racordului flexibil la un ford focus 2006 1,6 turbo diesel ? (taierea si inlocuirea cu unul universal si daca aveti astfel de racorduri sau trebuie sa il cumpar eu)
|
salutare....
cam cat m-ar costa o admisie gen cea de M3.....pentru un 2.5 24v ??? |
Quote:
Quote:
|
Salut Tavi,
Ma intereseaza si pe mine o evacuare, de Golf V Gti, am vazut ca doar ce ai terminat cu una. Idea e ca as vrea tot pe aceias marime 76 mm, cap-coada, din turbina pana la spate unde: As vrea sa stiu un pret pentru evacure dubla stanga dreapta . Si pentru una in stil R32. Tin sa te anunt ca nu am abosult nici o piesa. Poti sa imi lasi un pret informativ? As avea mai multe de facut si modificat, asta in functie de pret si disponibilitate ta, Am auzit ca esti tare greu de prins. |
Serpisori` pentru un golf 4 1.4 se poate? galeria e ca si al 1.6 daca nu ma insel... si un pret te rog pe privat
|
14 Attachment(s)
Quote:
Ai pm cu detaliile, si te astept sa-ti arat si Demo car-ul ca sa stii cum arata si cum se aude. Quote:
Si acum un Downpipe 3" S3 |
Salut.. nu am primit nici un mesaj.
|
salut , ma intereseaza si pe mine daca ai o teava de 1-1,5 m / diametrul de 6-8cm pentru o evacuare de calibra.ms:-)
|
salut !
pentru o astra f din 94 , c14nz , cat costa o evacuare cap coada(50,60,65 cva d genu) fara finala ( asta o am ) |
Quote:
|
sal...mar interesa si pe mine daca puteti sa faceti niste serpisori pt un bmw e36 4 cilindri[m40]....si cam cat ar costa?..
|
Quote:
|
29 Attachment(s)
Evacuare 3" Seat Leon 2.0 TFSI K03 185 cai stoc (Demo Car)
|
7 Attachment(s)
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 V6 decat
|
salut
o galerie de evacuare din inox (serpisori) pt un bmw e46 320i 6 cilindri la ce pret ar ajunge? cu tot cu montaj eventual. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning