![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Blondele nu agata la volan...
Brunetele da :D |
Quote:
|
Quote:
iti demonstrez eu ca tu cu o fiesta st si eu cu un mertz clasa e sau c te fac fraiere :)) la gagici :lol: ca femeia nu prea stie sportivele astea decat de la lambo in sus...;) |
Suji mielu' ...
Cucule ... eu intrebam ... ia-ti mertz si ce mai vrei tu ... ieu vreau fiesta st ... :)) |
Quote:
Da'i peste nas... Aratai ca nu toate se duc dupa ce'i shiny and namefull... ;) |
Quote:
dar 98 la suta se vor duce la mertz pe pariu :) |
Pe 98% ma pisu
Iar pe restul de 2% o stima, dupa care, daca alearga dupa masina ... m... cu jet |
Quote:
man si eu respect cunoscatoarele...dar crede-ma ca nu e asa de usor pe cat zici tu la faza ca te pisu pe ele ;) crede-ma pe cuvant :)... |
o legi de masina, scoti instrumentul si ... baga mare :)
in fine, am divagat mai mari sau mai mici ? fetele... sa nu se inteleaga altceva |
Quote:
1 an in plus sau in minus...marja de eroare domne :lol: |
Eu personal ... Nu ma mai intereseaza.
Astept ocazia sa gasesc una care sa merite efortul. Pana acum ... n-am gasit-o ... |
Asa e...!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
pana sa zicem iti trage o tzapa de zile mari ... si dupa aia incepi sa te intrebi cu adevarat daca merita sau nu ... eu zic ca am avut mai mult care la momentul respectiv pareau ca merita ... si dupa ceva vreme nu stiu ce s-a intamplat ... dar lucruruile s-au schimbat ... |
Spark ...
Daca e sa o iau asa ... Nu mai luam de nevasta niciuna ... E pe undeva pe acolo una care sa merite. Numa' ca acum nu am gasit-o :) |
hmmm cu dak e unu cu mertz si unu cu fiesta st ...in bz 99.99 % se urca in mertz si 0.001 % se urca in fiesta pana la urma..dak e sa aleaga intre cele 2:)))) si app....dak gasesti una care sa merite at aia tre pastrata:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning