![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
:)):)):)).....migu ala alb e pe cale sa isi ia 1.6 diesel.....deci nu o sa mai faca raru la ghimbav;)
|
Quote:
:):):) |
dece iti bati joc de mine bah? tu nu ai vazut ce scrie la semnatura mea????
|
Quote:
|
Pana skimba cu dieselul o sa sio faca la remat:twisted:
|
Quote:
|
syc@ cred ca si tu o faci deocamdata la [email protected] ca s-a dat la fund:lol::lol::lol:
|
https://youtube.com/watch?v=K_i_rK8uY5A cu dedicatie :P
|
O problema mai veche ... Intrati aici - http://www.speedline-motorsport.ro/regulament.htm , cititi cu atentie obligatiile membrilor , lasati la o parte ultimul paragraf si vedeti cum stati cu primele 3. Sa va spun ce se intampla cand acestea (3) nu sunt respectate ? Se primeste un avertisment . La al 2-lea avertisment se trece la excludere . Din momentul acesta toti cei care nu le indeplinesc pe primele 3 au un avertisment . In 30 zile se va face iar o mica verificare .
|
Salutare baieti vreau sa va informez ca pe data de 14.07.2007 va avea loc la Targu Secuiesc un concurs de accelerare va asteptam cu drag pe toti baieti din Brasov se tine in centrul orasului si este super drumul cam asa ceva ca la Sfantu pentru cei care nu au fost inca dupa cum am inteles se dau si premi nu numai cupe apai vom vedea va asteptam cu un numar cat mai mare si desigur si sa concurati
|
Multumesc tuturor celor care au venit sambata la mini event-ul din parcarea
Selgros! Va multumesc foarte mult si promit ca intr-un fel sau altul ma voi revansa! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
filmuletz de la blondu
|
F frumos ! Dar parca mai lipsesc personaje ...
|
lipseste trab'ul lui Dan ca nu am avut poza cu el....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning