![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Felicitari pentru ideea cu materialul pentru bord. E deosebit, ii da un alt aer bordului old-school.
|
Ce e rau in interiorul stock? Sau simplu? Acum chiar sa modifici tot de dragu de a nu fi stock.
Oare un material gen cele de raliu nu arata mai bine? Acu faci si tu ca unu de pe aici, o prins la reducere folie imitatie carbon si o imbracat tot ce o prins cu ea. Oricum tu faci cum iti place tie, dar dc vrei pareri, accepta si pe cele mai putin bune. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Se vede ca multi dintre voi aveti cunostinte zero despre unele stiluri de tuning,mai exact clean si cult... respectiv old school.
Oricum eu tin sa te felicit pentru materialul ales pentru bord!Arata foarte foarte bine,felicitarile mele! Atasez o poza cu 'material de pijama' pe plafonul unui golf4. |
krf dale la bot la astia care nu agreeaza bordul tau( si acum lume uitate putin la stilul masinii, uitate la jante...) si ai sa vezi ca tapiteria de pe bord vine destul de bine pe masina..
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
mersi
incerc sa adaptez si ceasu pt ulei in coltu bordului ... ca pe ceasurile noi nu am indicator pentru presiune ... tin sa va spun ca si asta va fi tapitat daca imi va reusi ... |
Quote:
app Krf ,scuze de offtopic ! maine daca ai timp poate tragem o fuga pana la omu sa vedem de motoarele alea :lol: |
misto bordul.....foarte tare:P....chiar da un aer de old school....
|
B3NNy nu te supara pentru ca nu era un ras ironic.Chiar arata bine masinuta,e ceva mai special.Sincer.Numai bine ;)
|
incerc sa-mi imaginez unde vine ceasul ala:-P am vazut ca e coltul de la aerisire dar nu vad exact cum vine....
|
4 Attachment(s)
azi am imbracat si suportu pentru ceas ... vor vedea daca va veni cum trebe pe masina ...
si o poza cu masina barca de acum vre o un an |
eu nu pot sa imi dau seama de ce ai bagat atata sudura cand in poza de acum un an arata BOBOC!!!
|
Quote:
|
Sal imi place proiectul tau........................;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning