![]() |
Re: E30 - taxiul meu
[QUOTE=E30_Power;252974poate peste 50 de ani vom ajunge si noi ca in tarile mai dezvoltate[/QUOTE]
imi place ca esti optimist..:)..eu am mai fost pe afara si cred ca in vreo mie de ani poate....sau niciodata....mai sigur asa......... |
Quote:
Poate vara asta vedem taxiul si pe la Buzau;)) Bafta:) |
vin si eu cu o completare si imi cer scuze de offtopic...
i-am ajunge vreodata doar daca ei ar sta pe loc... :) Ontopic: jaka, tot kitul de kleme mtech? sau doar pentru bara din fata? |
doar pt fata......dar sint la fel pt tot kitul si iti cumperi cate vrei.....
|
stiu ca gasesti orice, dar ma interesa pentru praguri cat e pretu.. dar nu e problem...o sa le mai fac o vizita ca vreau mai multe acarete...
|
mah! sa nu te puna dreaq sa intri pe plaja cu ursu fara mine.....k te sparg!!!!!!!!
|
vezi ce melci mai aduni de pe plaja:-P
|
Maaaaa.. a naparlit ursu :)) frumos arata si inainte dar si mai frumos luceste acum tolanit sub soare! GG! Numai bine
|
1 Attachment(s)
Boss masina e criminala,I-ar prinde bine sa fie si el cu fas, fas, fas si daca tot e cel mai smecher taxiu de ce sa nu aibe cel mai mare fas fas:))! Uite un cadou de la mine:) s-ar potrivi pe taxiu:))
Bafta cu galbejitul!!! |
La Multi Ani Jakal!!!!!!!!!
|
E ziua ta Tzigane?
La multi ani,lepra! |
La multi ani si de la mine!!! Sa traiesti fericit si sa ti se indeplineasca toate visele si dorintele!!!
|
Multi ani Conasu'. Numa bine sanatate bani de toate
|
LA multi ani
|
La multi ani......cum iti sarbatoresti ziua???.la o sesiune de paralele???
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning