![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
hai vineri...iesim la un cico:twisted:...1 2 3 si la 4 "cico" ne oprim...ca nu ne permitem...:lol::lol::lol:..vulturu catre cuib ...chhh over
|
@ vizal: da cred ca am vorbit . . erai cu o skoda octavia II cu motor ca al meu nu?
@metal_militia: am in talon 1362kg + cele 75-80 de kg ale mele suntem pe acolo ca raport cai/kg. |
de venit vin maine daaaarrr...mai mult k sigur vin cu renou si atunci ramane sa te :hug:...joci cu hellman,mental si zzz...o sa fiu si eu pacolo:paper:...
ma jok:tetter: si eu doar daca aveti ceva intre 100-150cai:chew: |
aba te intalnim cu cea mai mare placere .
@mugur : iati lancerul coisu ... test drive :D @vizal : te astept cu skoda ... k nu am ce sa ii fac la laguna |
maine e gata dulapul,revizia i`am facut`o :D deci este mai totul new pe ea,incercam maine dp loc si o sa vedem care pe care ;)
|
zeze eu ii ziceam lu mugur sa isi ia lancer in loc de ce vorbisem noi acum cateva zile ... e prea tare masina ...
|
Quote:
|
pt fanii mei din X team ...slabe sanse sa iau skoda..ca are nevoie de masina si eu o am pe a mea...sa vad..daca nu asta e...te astept cu 3.0 injectie8)
|
Quote:
iar ca si greutate a masini....poti sa te uiti si in talon sa vezi:). hai...ne vdm vineri..la un cico;) |
auziti mah...dar voi de ce nu folositi topicul de provocari...numai asa...sa imi dati mie de munca...8)
|
Quote:
|
Quote:
|
deci sa inteleg k maine seara ne vedem la un cico ?
|
Daca ma eliberez si eu aveti careva 2 locuri si pt mine in masina la voi?
|
vizal stii cumva dk are ineva vreo filmare de la sucul nostru ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning