![]() |
Re: Comentarii lucrari!
frumos cannonball:-):-):-):-):-):-):-)
|
1 Attachment(s)
Un mic trailer
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
vw golf
|
Quote:
Trecem la vt, roata față prea mică, lipsesc reflexiile(īn special de pe geamuri), parbrizul mult prea īnchis(ireal de tot) , eleron ireal( prea īngust,brațul din dreapta mașinii n-ar trebui să se vadă deloc din poziția asta+ lipsa umbrei pe caroserie), la burn mai ai de lucrat( motion blurul ală și fumul nu arată prea bine), puteai da atenție mai mare la umbra mașinii (e tremurată, nu are un contur lin), banda de pe far ireală ( nu are umbre, e dreaptă, nu ia curbura farului,că ala nu e drept, e puțin bombat), pe buză umbra aia de la ce vine? ca număr nu-i, deci nu ar trebui să fie acolo. Cam atāt īn mare, dacă rezolvi aspectele astea ajungi departe. Succes!;) |
2 Attachment(s)
astept critici/pareri...poate mai invat ceva........voi sunteti partea aceea a ochiului care vede pana si cea mai mica greseala..........eu daca ma uit nu mai vad greseli,pe cand unii profi le vad.........deci-thanks
daca schimbam gumele si back-ul era mai ok , nu ? |
incearca pe viitor sa lucrezi cu poze clare, la rezolutie mare!!
eventualele greseli sunt mascate de calitatea pozei:o acum lasand la o parte executia..masina seamana a kitsch tuning. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Uite ai jos doua exemplare modificate finut in comparatie cu spoilerul pe care l-ai folosit tu:D ca sa intelegi mai bine...:D
|
pai spoilerul pe care l-a ales el e fix acelasi pe care il prezinti si tu in a 3-a poza
|
Quote:
Si a comparat cu cea care a pus'o respectivul pe masina (ultima) |
2 Attachment(s)
dupa ceva tp de inactivitate:arrow:
|
Cu toate ca nu stiu cand o sa fac si eu o masina macar pe'aproape de asta dar trebuie sa-ti zic ca cam multe linii colturoase...oricum prima impresie:e criminala!!:twisted:
|
indiferent de ce masina postai ,sau cum o lucrai ,fata de ce am vazut aici in ultimile luni ,mai ales sa fie semnata ca][n ,ar fi trebuit sa fie incredibila ,si lucrata cum trebuie ,bravo omu !
|
2 Attachment(s)
Inca o lucrare.
|
N-ai umbra la pleope iar prin janta fata se vede un gol mare...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un seat
|
Quote:
|
Dă şi mie donnorul la bara faţă pls!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
O broscuţă !
|
2 Attachment(s)
Ce parere aveti ?
|
Quote:
|
2 vw super calumea.....felicitari baieti
|
3 Attachment(s)
Incerc si eu cu cateva poze mai mult sau mai putin reusite.
Mentionez ca sunt ffff incepator in photoshop dar ma tratez. Incepem cu un pic de e36. |
2 Attachment(s)
E21 Lateral...
|
2 Attachment(s)
Si un E21 unghi-profil la care am lucrat vreo 10 min, ca sa fac si o idee frontala la cea laterala.
O sa mai caut si o sa mai fac una alta dar pana atunci astept pareri. Si da stiu...nu am avut rabdare la roata spate la poza aceasta. |
2 Attachment(s)
Am mai lucrat un pic si am facut una alta la un e46.
Ar fi ok daca v-ati da ceva pareri astfel incat sa incerc sa ma mai perfectionez. App ii inca WIP asa ca dati-mi ceva idei de backround dar la care sa se potriveasca lumina ca altfel nu incerc sa o asez. Si mai ziceti cam ce ar mai trebui sa mai modific dar fara sa o incarc inutil. |
Prietene , in stilul asta nu vei avea parte de multe pareri de bine , ci doar de un warn/ban , deja ai 4 posturi in 4 minute , aici sunt reguli: fara double-posting , ai voie sa postezi 1 lucrare pe zi , chestii d-astea ... :rolleyes2
|
Imi cer mii de scuze dar am avut o lucrare pe zi la "show off" si mi s-a spus sa le mut.
Scuze dar cand am vazut "show off", la aia m-am gandit. |
Quote:
|
Quote:
sa stii ca e chiar bine ce ai facut, fiind incepator e mult mai bine sa te familiarizezi cu photoshopu asa cum ai facut tu, modificari decente, de efect (asta subliniaza faptu ca ai simtu stilului cat de cat) ...lucrarile tale sunt mai frumoase decat multe de aici, baga mare in continuare! bafta ! |
Multumesc mult!
|
smecher rau rechinu ;) felicitari
|
Quote:
|
bmw e21 ->porecla-> rechin
|