![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
n-am vrut sa-i tai sperantele ....am scris " cu indulgenta " ....
|
Quote:
|
Quote:
|
dintr-un filtru sport ,da sport nu dinala cu 80 de lei .....cei mai multi cai i-au scos cei de la k&n ...si anume 5 bucati ...si asta in conditile in care pozitionarea si fluxu de aer au fost calculati la mare arta .....ceea ce nu o sa putem face noi in veci .....sfatu meu .....filtru sport in carcasa originala. respira mai bine , raspunde mai bine la gaz , dar atat. daca gresesc rog corectati.
|
Quote:
|
daca anulez debitmetru (un timp) i-am decuplat mufa,,,,, e ceva problema ,de faptu k trage prost? se infunda turbo ?? multumesc.
are ceva urmari ? |
vezi ca stii ....cat despre documentat .... nu ma lua cu "baiete " si cu atitudine de sef .....ca nu are rost ...cel putin aici.
|
La fiat am umblat o perioada lunga cu mufa scoasa si n-a avut nimic . Tragea mult mai bine motorul cu mufa scoasa ;)
|
poi ceva nu e inregula....si la mine masina trage mai bine cu mufa scoasa......daca cuplez mufa abia o misc masina:)) sper sa remediez cat de repede, si cum am timp problema, oricum o sai dezfund eu tubo la un drum de cluj,,,in special dej-cluj......
|
Quote:
|
care imi doneaza si mie ceva benzina ,ca la saraca masina nu sa stins de mult timp becu ,si mie frica sa nu mi se arda :)) ,mai ales ca iii mai dau si niste invartelin ,ronduri etc :P pe pietris binenteles ,:d
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: