Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

vicelord 30-01-13 21:57

Re: Club TICO

Poate o sa fiu injurat dar unii dintre noi nu prea au de alex. Am 22 de ani detinator de permis din 11.2008 si la tico mi-am reiinoit polita rca la carpatica cu 240lei in noiembrie la restul companiilor sarea de 300lei ceea ce mi se pare absurd.

regards

vali-05rzj 31-01-13 15:57

ai asigurare ? ai ,deci esti in regula SI nu ei amenda, george { luciang} cred ca sa referit ca nu plateste despagubirile astia de la carpatica ,dar si daca te loveste unu care are la carpaTICA , tot dracul ala e , asa ca unde este mai EFTIN faci

ionut_birovescu 31-01-13 17:39

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5342862)
ai asigurare ? ai ,deci esti in regula SI nu ei amenda, george { luciang} cred ca sa referit ca nu plateste despagubirile astia de la carpatica ,dar si daca te loveste unu care are la carpaTICA , tot dracul ala e , asa ca unde este mai EFTIN faci

pai .. in general romanu alege tot ce este mai ieftin ..chiar daca in multe cazuri nu este si bun .dar important este sa fi in regula ... ca dupa aceea incepe nebunia lu ....daca esti asa ghinionist sa ai tupeu sa iti ceri drepturile la cei de la carpatica si ei nu ti acorda asta este alta mancare de peste ...:).pana atunci ..fiecare face unde e mai ieftineala ..:))

nsmoga 31-01-13 19:11

cine imi poate face si mie o poza la centurile spate, partea de la bancheta, sa imi dau si eu seama cum vin prinse cataramele si centura aia de mijloc?

vali-05rzj 31-01-13 19:40

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 5343169)
cine imi poate face si mie o poza la centurile spate, partea de la bancheta, sa imi dau si eu seama cum vin prinse cataramele si centura aia de mijloc?

da canapeaua rabatata si vezi gaurile de suruburi

nsmoga 31-01-13 19:46

gaurile la suruburi le stiu, ca am pus o catarama primita mai demult (multam lucian), intre timp am mai gasit si celela;te catarame, si nu stiu care cum vin impreunate

mada_10 03-02-13 18:03

1 Attachment(s)
poate sa imi dea cateva mai multe informati despre aceste ceasuri

sorin_maican20 03-02-13 18:07

Parca ar fi ceasurile de la Suzuki Alto Works cred.

vali-05rzj 03-02-13 18:09

uni zic ca este de daewoo xenia , altii ca este de tico ds

mada_10 03-02-13 18:12

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5347011)
uni zic ca este de daewoo xenia , altii ca este de tico ds

cam ce sanse sunt sa gasesc modelul acesta de ceasuri in romania in romnia

vicelord 03-02-13 20:33

Cam nici o sansa. Nu a fost montat din fabrica pe nici o masina acest tip de ceasuri. Am vazut pe un forum de tico in polonia ca se ocupa cineva cu manufacturarea lor.

regards

ionut_birovescu 07-02-13 14:50

am luat un TICOZAUR ...dupa cum bine stiti ...si ma lovesc de aceeasi problema cum poate v-ati lovit si voi a venit timpu sa schimb garnitura la baia de ulei deoarece picura ulei pe acolo si este destul de neplacut sa vezi picaturi sub masina ...dar cum sa o schimb fara sa ajung la un servis unde sa platesc sute de lei manopera pt o garnitura de cativa lei ceea ce este nebunie curata dar reala :) .sa dai jos un motor de pe o masina doar pt a schimba o simpla garnitura este cea mai mare prostie sincer va spun .daca gaseam pe forum inainte sa cumpar masina o astfel de postare in care sa invat ca pt a schimba o garnitura trebuie sa dau jos motoru nu mai luam masina ... chiar daca imi era draga .ASA CA CEI CARE AVETI DE GAND SA CUMPARATI UN TICO SA VA GANDITI BINE CA DACA VRETI SA O PASTRATI VA TREBUI ODATA SI ODATA SA DATI MOTORU JOS PT A SCHIMBA O SIMPLA GARNITURA...

vali-05rzj 07-02-13 17:59

agatal in macara pe pozitie si pe urma desfaci jugul de sub el cu tampoanele motorului si, dai baia jos .
are niste urechi din platbanda pe motor ,ptr agatat

mada_10 07-02-13 20:24

Quote:

Originally Posted by ionut_birovescu (Post 5352550)
am luat un TICOZAUR ...dupa cum bine stiti ...si ma lovesc de aceeasi problema cum poate v-ati lovit si voi a venit timpu sa schimb garnitura la baia de ulei deoarece picura ulei pe acolo si este destul de neplacut sa vezi picaturi sub masina ...dar cum sa o schimb fara sa ajung la un servis unde sa platesc sute de lei manopera pt o garnitura de cativa lei ceea ce este nebunie curata dar reala :) .sa dai jos un motor de pe o masina doar pt a schimba o simpla garnitura este cea mai mare prostie sincer va spun .daca gaseam pe forum inainte sa cumpar masina o astfel de postare in care sa invat ca pt a schimba o garnitura trebuie sa dau jos motoru nu mai luam masina ... chiar daca imi era draga .ASA CA CEI CARE AVETI DE GAND SA CUMPARATI UN TICO SA VA GANDITI BINE CA DACA VRETI SA O PASTRATI VA TREBUI ODATA SI ODATA SA DATI MOTORU JOS PT A SCHIMBA O SIMPLA GARNITURA...

parerea mea este ca daca iti place o masina cu adevarat nu te gandesti ca nu imi iau ca se schimba piesa X greu .

Tank 08-02-13 06:21

Dar cine a zis ca trebuie dat motorul jos? Se poate scoate si cu el pe masina.

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning