![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Va multumesc baieti!
Asa e Gaby, intradevar pe Impact FM s-a auzit! :D Si ii multumesc si lui Ady pe aceasta ocazie inca odata! |
n-am intrebat pana acum cu toate ca puteam sa o fac de mult timp....are cineva habar cat poate dura solutionarea unui dosar la parchet cu "neinceperea urmaririi penale" ? as fi multumit sa aud mai multe pareri din partea voastra ! ms
|
Si un an poate....sau chiar si o luna...ia in calcul ca e vara si ca e vacanta!!! Mai stai pana la 1 Septembrie si atunci te poti agita!!! Stiu despre ce vorbesti! :D
|
Quote:
|
La multi ani crys Cu intarziere dar sunt in vacant:d vb cand ajung
|
Quote:
Era vb de un pieton cu 1.02(unu) la mie pe marginea lui DN24c la Probota... |
Quote:
App ...la multi ani mosu crys :)) cand te vad prin cug ma arunc in fata masini sa dai o bere:)) fara alchool.. :)) |
Quote:
|
voi ce ati alege dintre un Audi A6 si un BMW seria 5.ambele dintre anii 1999-2002
intretinere,putere...:D |
ia-l pe cel mai intretinut si dotat
ce motorizare? |
525d E39 cat mai dotat si bine interetinut.
|
@ Jockers ce masina ai? ti-ai pus suspensie fixa sau reglabila? de montat o monteaza domnul? cat te-a ajuns?. intreb pentru ca am aflat ca la sibiu este reprezentanta bilstein si am vazut ca au ceva reglabil pentru passat. da acuma nu stiu pretu urma sa sun sa ma interesez plus ca dupaia trebuie sa gasesc pe cineva sa o monteze :shock:
|
Personal as merge pe a6, motorul de 2.5 cel de 180 de cai quattro si 6 trepte, dar e prea scump de intretinut, au probleme la axele cu came, tacheti si suspensia multi brat care-i prezenta pe a4, passat etc...
Impozitul e si el destul de mare, parca vreo 10 milioane, cred. Parerea mea, dar mor dupa un a6 avant cu motorul de mai sus si quattro. :D |
amandoua sa aiba moatare de 2,5
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning