![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
da, recunosc greseala cu intercoolerul,asta ar trebui sa dem ca nu e facuta de un expert(nu cred ca isi permite sa faca asa greseli...cum fac eu)si ca sa-mi intaresc ideea pun o imagine a chopului pe la inceput....
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Doar ce am inceput si eu VT si vreau sa imi spunetzi daca ma misc cat de cat bine !!!
|
2 Attachment(s)
911 turbo ,,,simplut dar dragutz ..cred yo .... voi ce spunetii a iesit bine ....
ps . am avut mai multa rabdare la asta :) decat la celelalte .;) comentarii...... |
Quote:
P.S. mai mergeau asa... geamuri fumurii... fara emblema pe grila... ;) parerea mea... |
OMG !! Aaronel ai aproape 1000 posturi ! BRAVO :lol:. Frumoasa foc Ady ! E perfecta :wink:. Mari, cu parere de rau iti spun ca nu ai avansat nici macar putin, nu depui suflet si se vede :wink:.
|
dutzu frate... ce-i cu poza aia... nici cu lupa nas putea sa o vad.... lucreaza la rezolutii peste 1024
|
2 Attachment(s)
si un e30 mai simplu....nu am mai lucrat de multa vreme 8)
|
Quote:
ps..imi dai si mei modelul al ade jante .??? daca te rog postezi si tu aici poza cu ele ..pls ;) |
ma baieti cum pot ajunge membru VT????cica trebuie sa ma battle cu cineva:D cum adica si cu cine ??? care se ofera ???:)
|
2 Attachment(s)
Mai sincer eu nu am auzit de asa ceva.......mai demult m-am interesat si eu da acuma nu stiu.....
Un RX 8...cam simplutz |
Bravo...imi place...si brasu e perfect =P~
|
Off : Goblin, ce e ala BRAS ?
On : BINISOR 2fast ! Ai greseli dar ti le accept pe majoritatea. Nu-mi place capota ! BTW : Vine un Infiniti ! |
2 Attachment(s)
vreau sa stiu daca m.am mai perfectionat in privinta selectiilor si a vopselei:D :D ..comment pls:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning